izbor

Jamieson Železo 50 mg (60 tablet)

Jamieson Elementarno Železo 50mg je prehransko dopolnilo pridobljeno iz naravnega železovega glukonata (447mg), ki ima izredno visoko stopnjo absorpcije.
Več...
Pakiranje 60 tablet
14,80€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tablete
Mesto uporabe: kri
Oznaka: slabokrvnost
Vsebnost: železo
Zdravje: vitalnost, presnova, vegetarijanci

Prehransko dopolnilo, ki v svoji sestavi in načinu delovanju nakazuje skrbi in predanost laboratorijev Jamieson k naravnim surovinam in dejanskim delovanjem prehranskih dopolnil v skladu z njihovim namenom.

Jamieson Elementarno Železo 50mg je prehransko dopolnilo pridobljeno iz naravnega železovega glukonata (447mg), ki ima izredno visoko stopnjo absorpcije.

Ogromna prednost prehranskega dopolnila pa se skriva v sestavi tablete. Le-ta omogoča podaljšano sproščanje od 6-8 ur. To pomeni, da v obdobju 6-8 ur prejmete manjše količine elementarnega železa na uro (cca. 6g-8g na uro). Inovacija tako pomeni, da še povečamo stopnjo absorpcije železa, medtem ko se znebimo nezaželjenih učinkov prebavnih težav (zaprtje), ki so pogosto pojav pri izdelkih brez te inovacije. 

Železo ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, pri prenosu kisika v telesu in delovanju imunskega sistema. Prispeva k sproščanju energije pri presnovi in zmanjševanju utrujenosti ter izčrpanosti.

Primerno za vegetarijance. 

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: Na dan zaužijte 1 tableto.

Vsebnost:

  1 tableta vsebuje PDV(%)*
Železo (naravni železov glukonat)** 50 mg 333

*Priporočeni dnevni vnos
**(podaljšano sproščanje - postopna absorbcija v obdobju 6h-8h)

Vsebuje tudi:
Prevleka tablete (vodotopna celuloza), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), silicij, naravno olje mete

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Neto količina: 60 tablet (79g) 

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Nosečnice, otroci in doječe matere naj se pred jemanjem posvetujejo z zdravnikom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

La Roche-Posay akcijski teden Zahvaljujoč več kot 1000 kliničnim študijam La Roche-Posay razpolaga z edinstvenim poznavanjem občutljive kože in nudi ustrezno nego za vsak tip občutljive kože. Kakovost življenja je postala osrednja tema sodobne dermatologije. Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na ...