Tamponi za v vodo, Jasmin Sport Aqua (8 tamponov)

Tamponi Jasmin Sport Aqua so tamponi za v vodo, namenjeni ženskam, ki med menstruacijo želijo plavati v bazenu, morju ali jezeru. Vodna zapora oziroma 'aqua block' preprečuje vdor vode v nožnico.
Več...
Pakiranje 8 tamponov
5,76€

Osnovna funkcija tamponov je vpijanje menstrualne krvi. Tamponi za plavanje Jasmin Sport Aqua imajo dodatno funkcijo - preprečujejo vstop vode v nožnico med menstruacijo. 

Jasmin Sport Aqua tamponi

Tamponi za plavanje imajo dvojno funkcijo:

 • Vpijajo menstrualno kri.
 • Ščitijo nožnico pred vstopom vode.

Tosama je patentirala medicinsko hidrofobno zaporo oziroma funkcijo aqua block, ki preprečuje, da bi voda od zunaj prepojila tampon.

Večinoma tamponov prepušča vodo in niso primerni za plavanje. Hidrofobna zapora Jasmin Sport Aqua tamponov za v vodo ščiti pred vdorom vode v nožnico. 

Tampone priporočamo za plavanje tudi v času, ko ženske nimajo menstruacije. 

Vlaknovina tencel v vložkih ščiti pred vdorom vode

Vložki Jasmin sport slip so prvi iz nastajajoče linije štirih vložkov, ki so ta trenutek že na trgu. Namenjeni so vpijanju znoja in ščitenju kože pred iritacijami med športnimi aktivnostmi. 

Njihova zgornja plast je iz posebne vlaknovine tencel, ki je narejena iz celuloze oz. lesa. Ta material je naraven, razgradljiv in obnovljiv, dragocen pa je predvsem zato, ker preprečuje rast bakterij na naraven način.

Vložki so prav zaradi njega tudi izrazito mehki in prilagodljivi in koži dajejo stalen občutek suhosti. 

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster vam je na voljo 20% ugodneje.

Vitamin C je močan antioksidant, ki nevtralizira proste radikale in okrepi koži lastne obrambne mehanizme. Poleg tega je nujno potreben za tvorbo kolagena v kožnih celicah, s čimer pomaga podpirati strukturo kože in upočasniti pojav znakov staranja. Inovativna embalaža zagotavlja, da se čisti ...