Jericho, črno blato za oblogo telesa

Jericho črno blato za oblogo telesa je mešanica mineralov Mrtvega morja in pomembnih organskih elementov.
Več...
Pakiranje 450 g
13,96€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: Blato
Mesto uporabe: telo, mišice
Zdravje: celiakija

Jericho črno blato za oblogo telesa je mešanica mineralov Mrtvega morja in pomembnih organskih elementov. Uporaba črnega blata ima lahko velike fiziološke in biološke koristi, kot so absorbiranje nečistoč iz kože, preprečitev nastanka celulita, zmehčanje in izboljšanje teksture kože, zmanjšanje napetosti v mišicah,..

Uporaba:
Nanesite tanko plast blata na telo. Pustite delovati 15 minut in sperite s toplo vodo (brez mila). Za boljši rezultat zatem nanesite Losjon za telo Jericho.

Proti celulitu: blato nanesete na problematične dele telesa in pustite delovati dokler se ne posuši. Tretma bo še bolj učinkovit, če postopku dodate ovijanje s folijo (wrapping).

Sestavine:
Dead Sea Black Mud 67,6%,Water 30,4%,Aloe barbadensis gel 0,5%, Tocopheryl acetate-vitamin E 0,5%,Olive (Olea Europea)oil 0,5%,Algae (seaweed)extract 0,5%.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...