Jericho, milo z glicerinom (125 g)

Jericho milo z glicerinom sestavljajo minerali Mrtvega morja in čisti glicerin, ki globoko očisti vašo kožo in jo pusti mehko in gladko.
Več...
Pakiranje 125 g
7,14€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: milo
Mesto uporabe: telo, obraz
Oznaka: občutljiva koža
Zdravje: umivanje, kopanje, celiakija

Jericho milo z glicerinom sestavljajo minerali Mrtvega morja in čisti glicerin, ki globoko očisti vašo kožo in jo pusti mehko in gladko. Brez draženja ohranja naravni pH kože, zato je primerno za vse tipe kože, tudi otroško.  

Uporaba:
Splaknite vaš obraz s toplo vodo, nanesite milo z nežnimi krožnimi gibi in ponovno splaknite obraz z vodo. Izogibajte se stiku z očmi. Uporabljajte dnevno.

Sestavine:
80% Palm/ 20% Palm Kernel oil 71,85%, Dead Sea Salts (Magnesium, Sodium, Potassium) 10,0%,Water (Aqua)10,55%, Glycerin 2,0%, Olive Oil 1,0%, Aloe Vera Extract 1,5%, Sodium Chloride 0,6%, Natural extract(Fragrance)1,5%, Dead Sea Black Mud (Silt)1,0%.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...