Jericho, milo z glicerinom

Jericho milo z glicerinom sestavljajo minerali Mrtvega morja in čisti glicerin, ki globoko očisti vašo kožo in jo pusti mehko in gladko.
Več...
Pakiranje 125 g
5,87€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: milo
Mesto uporabe: telo, obraz
Oznaka: občutljiva koža
Zdravje: umivanje, kopanje, celiakija

Jericho milo z glicerinom sestavljajo minerali Mrtvega morja in čisti glicerin, ki globoko očisti vašo kožo in jo pusti mehko in gladko. Brez draženja ohranja naravni pH kože, zato je primerno za vse tipe kože, tudi otroško.  

Uporaba:
Splaknite vaš obraz s toplo vodo, nanesite milo z nežnimi krožnimi gibi in ponovno splaknite obraz z vodo. Izogibajte se stiku z očmi. Uporabljajte dnevno.

Sestavine:
80% Palm/ 20% Palm Kernel oil 71,85%, Dead Sea Salts (Magnesium, Sodium, Potassium) 10,0%,Water (Aqua)10,55%, Glycerin 2,0%, Olive Oil 1,0%, Aloe Vera Extract 1,5%, Sodium Chloride 0,6%, Natural extract(Fragrance)1,5%, Dead Sea Black Mud (Silt)1,0%.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...