Jericho Premium, aktivna maska iz blata (100 g)

Jericho Premium aktivna maska iz blata je naravna maska iz blata z aktivnimi minerali Mrtvega morja pospešuje obnovo celic, absorbira vso nečistočo in odvečno maščobo iz obraza, kožo globoko očisti in revitalizira.
Več...
Pakiranje 100 g
15,86€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: maska
Mesto uporabe: obraz
Zdravje: čiščenje, starost, umivanje

Jericho Premium aktivna maska iz blata je naravna maska iz blata z aktivnimi minerali Mrtvega morja pospešuje obnovo celic, absorbira vso nečistočo in odvečno maščobo iz obraza, kožo globoko očisti in revitalizira.

Dodatek sivke in avokadovega olja ustvarita pomirjajoč in mehčalni efekt. Pro-vitamina B5 in E pomladita kožo.

Uporaba:
Očistite kožo s Tonikom za obraz Jericho in nanesite masko na obraz, ter jo pustite delovati 10-15 minut. Ko je maska popolnoma suha, jo s krožnimi gibi sperite s toplo vodo. Za boljši rezultat nanesite Vlažilno kremo Jericho.

Sestavine:
Dead Sea Black Mud,Demineralised Water (Aqua), Stearic Acid, Beeswax, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, Sorbitan Tristearate , Triethanolamine ,Phenoxyethanol & Chlor- phenesin & Propylene Glycol & Sorbic Acid, Lavender Oil, Avocado (Persea Gratissima) Oil, Propylene Glycol, Paraffinum Liquidum, Panthenol,Tocopherol

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 26.2. do 8.3.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.