Jericho, sol za kopanje 250 g

Jericho sol za kopanje vsebuje enkratno formulo mineralov in elementov Mrtvega morja, ki so poznani po njihovem učinku mehčanja kože.
Več...
Pakiranje 250 g
5,87€

Možnosti

Izberite vonj:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kopel
Mesto uporabe: telo
Vsebnost: sol
Zdravje: kopanje, celiakija

Jericho sol za kopanje vsebuje enkratno formulo mineralov in elementov Mrtvega morja, ki so poznani po njihovem učinku mehčanja kože. Uživajte v sproščujoči in osvežilni moči Mrtvega morja v vaši kadi.

Uporaba:
Postopoma dodajajte sol v toplo tekočo vodo. Ko se sol popolnoma raztopi, napolnite kad z vodo pri 36°C. Izogibajte se višji temperaturi vode! Namakajte in sproščajte se 15-20 minut. Splaknite se z vodo (brez mila) in počivajte 30 minut.

Sestavine:
80% Palm/ 20% Palm Kernel oil 78,35%, Deionized Water (Aqua) 11,05%, Dead Sea Salts (Magnesium, Sodium, Potassium) 6,0%, Natural extract 1,5%, Almond oil 1,5%, Olive oil 1,0%, Sodium Chloride 0,6%.

Slika je simbolična.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje.

La Roche-Posay - Za boljše življenje občutljive kože. Zahvaljujoč več kot 1000 kliničnim študijam La Roche-Posay razpolaga z edinstvenim poznavanjem občutljive kože in nudi ustrezno nego za vsak tip občutljive kože. Kakovost življenja je postala osrednja tema sodobne dermatologije. Eden izmed ...