Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Karitejevo maslo za kožo in za lase, Assior (200 ml)

Deviško karitejevo maslo za nego kože obraza, telesa in las. Karitejevo maslo varuje kožo pred izsuševanjem, jo vlaži, mehča in gladi.
Več...
Pakiranje 200 ml
9,91€
Lastnosti
Oblika: mazilo
Mesto uporabe: obraz, telo, lasje, ustnice
Simptom: občutljiva koža
Vsebnost: vitamini, antioksidanti, bio-eko
Zdravje: otroci, vlaženje, strije

Naravno karitejevo maslo

Karitejevo maslo je vlažilno, bogato z vitamini in antioksidanti, vsebuje nasičene in nenasičene maščobne kisline. Naravno, deviško karitejevo maslo pridobivajo iz oreščkov drevesa karite, ki spada med pomembne surovine Afrike. Domačini karite v obliki masla že stoletja uporabljajo za nego telesa.

Kako se uporablja maslo iz oreščkov karite?

Blagodejno karitejevo maslo je namenjeno negi obraza, telesa in las, zaradi številnih pozitivnih učinkov je primerno za nego kože pri različnih kožnih spremembah in tudi za nego otroške kože.

Karitejevo maslo varuje kožo pred izsuševanjem, jo vlaži, mehča in gladi. Odpravlja srbeč občutek zaradi suhe kože, pomlajuje drobne gubice in preprečuje njihov nastanek, podpira sposobnost obnavljanja in krepi vitalnost kože.

Karitejevo maslo se lahko uporablja brez vseh dodatkov ali pa služi kot osnova za izdelavo krem. Primerno je za nego in zaščito ustnic, posebej za suho kožo na komolcih, kolenih in stopalih. Ker maslo povečuje prožnost in elastičnost kože se uporablja za preprečevanje nosečniških strij.

Uporabimo ga lahko tudi kot olje, v večjo posodo nalijemo vodo, manjšo posodo postavimo v večjo in vanj položimo karitejevo maslo, večjo posodo počasi segrevamo, da se postopoma stopi.

*Barva naravnega karitejevega masla varira v odvisnosti od okoliščin in časa nabiranja. Barvni razpon se razteza od sivo olivne do slonokoščene bele oziroma kremno rumene barve. Barvno odstopanje ne vpliva na kakovost.

Uporaba:

 • Nega obraza: obraz navlažite s tonikom pomarančnih cvetov ali hidrolatom kamilice. Košček masla stopite med prsti, ga nanesite na obraz s krožnimi gibi nežno vmasirajte v kožo.
 • Nega telesa: po prhanju ali kopeli karitejevo maslo segrejte med dlanmi, ga nanesite na vlažno kožo in vmasirajte.
 • Maska za obnovo in krepitev las: košček karitejevega masla stopite med dlanmi in ga vtrite v lase in lasišče. Lase ovijte s folijo ali brisačo in pustite delovati 20 do 30 minut. Lase nato izperite in in uporabite vaše izbrane šampone in balzame.

Primerno za:
Vsak tip kože, tudi težavno, občutljivo in otroško.

Opozorilo:
Sadeži drevesa B. parkii so tudi vir lateksa, zato se ljudem alergičnim na lateks in lupinaste sadeže uporaba odsvetuje.

Sestavine (INCI):
Pure Unrefined Shea Butter, Wildcrafted, Organic (Butyrospermum parkii).

Dobavitelj: NN International, Kašeljska cesta 42A, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@nni.si
Proizvajalec: NN International, Kašeljska cesta 42A, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail:  info@nni.si

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku dveh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Na začetku poletnih dni vam Lekarnar.com in Avene nudita 20% popust na celotno linijo Avene Sun. Naj bo vaša koža zaščitena pred soncem. Oranžna linija izdelkov za zaščito pred soncem nudi neposredno in posredno zaščito pred sončnimi žarki. Neposredno zaščito zagotavlja MPI-SORB* (patentirana ...