Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
akcija izbor

Alkoholni robčki v dozi Kodan (90 robčkov)

+ Darilo: Kodan, univerzalni alkoholni robčki v vrečki (90 robčki).

Univerzalni alkoholni robčki v dozi, ki so namenjeni razkuževanju kože, rok, manjših površin, opreme in pribora.
Več...
Pakiranje 90 robčkov + 90 robčkov
Redna cena 20,62€
11,42€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: robčki
Mesto uporabe: koža, roke
Simptom: okužba
Vsebnost: razkužilo
Zdravje: potovanje, umivanje, zaščita, skrb za okolje

 

Kodan alkoholni robčki so univerzalni alkoholni robčki za dezinfekcijo kože, rok in manjših površin, opreme in pribora.

Alkoholni robčki

Kodan robčki z alkoholom se uporabljajo za vrsto različnih dezinfekcij. Alkohol, ki ga robčki vsebujejo, je propanol.

• Kodan robčki so učinkoviti na bakterije, glive in viruse z ovojnico, viruse gripe, rota virus
• primerni so za razkuževanje kože, rok in manjših površin
• uvrščen na DGHM-listo nemškega združenja za mikrobiologijo in higieno
• istočasno čistijo in dezinficirajo
• koža jih zelo dobro prenaša
• po uporabi hitro sušenje površin
• prijetnega vonja

Sestava robčkov

Ena doza oz. vsebnik vsebuje 90 robčkov prepojenih z alkoholno raztopino, pripravljenih za uporabo.
100g raztopine vsebuje: 30g propan 2-ol in 30g propan 1-ol

Delovanje:
S pomočjo Kodan alkoholnih robčkov dosežemo širok antimikrobni spekter delovanja.

Delovanje kontaktni čas

Baktericidno in fungicidno delovanje (VAH/DGHM) 30 sekund.
TBC 1 minuta.
HIV, HBV, HCV, Herpes simplex, virusi gripe 30 sekund.
Adeno virus 1 minuta.
Rota virus 2 minuti.

Področje uporabe
Alkoholni robčki občki so namenjeni za priročno higiensko dezinfekcijo rok in kože ter za čiščenje in dezinfekcijo manjših površin (npr. stetoskopa, telefonske slušalke itd., WC školjk, kljuk, …).

Način uporabe in odmerjanje
Robček izvlecite iz vsebnika in pobrišite željeno površino. Pustite, da deluje 30 sekund. Z enim robčkom lahko razkužite 50 cm2 kože ali 100 cm2 gladke površine.
Če razkužujete roke zadostuje en alkoholni robček za obe dlani.

Posebna opozorila
Z robčkom ne smete brisati oči!
Z robčkom ne smete brisati materialov občutljivih na alkohol, kot npr akrilno steklo. Ne smete jih uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti.
Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Več o darilu si preberite tukaj.

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...