Kolorex krema za intimno nego v tubi (30 ml)

- rok uporabe 12/2020 -

Edinstvena kombinacija rastlinskih ekstraktov, ki so naravno sredstvo proti neprijetnim vaginalnim izcedkom in drugim oblikam razraščanja kandide.
Več...
Pakiranje 30 ml
18,35€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: sluznica
Oznaka: vnetje, okužba
Zdravje: intimna nega

Medicinski pripomoček

Horopito, aloe vera, olje mareličnih koščic

Edinstvena kombinacija rastlinskih ekstraktov, ki so naravno sredstvo proti neprijetnim vaginalnim izcedkom in drugim oblikam razraščanja kandide in pripomore k vzpostavitvi uravnovešene kože in osebne flore. 

Lastnosti:

Kolorex naravna krema za intimno nego je edinstvena kombinacija rastlinskih ekstraktov, ki so naravno sredstvo za uravnavanje neprijetnih vaginalnih izcedkov in drugih oblik razraščanja kandide in pripomore k vzpostavitvi uravnovešene kože in osebne flore .

Ekstrakt rastline Horopito – Active Horopito, aloe vera in olje mareličnih koščic delujejo blažilno na razdraženo kožo in srbečico. Ti problemi so običajno povezani z razraščenjem kandide.

Uporaba:
Kremo lahko nanesemo na katerikoli predel kože, kjer se pojavijo madeži, srbečica ali izpuščaji. Takoj po uporabi lahko občutimo učinek toplote, vendar je kratkotrajen. Uporaba Kolorex kreme za intimno nego pri uravnavanju sprememb, ki jih povzroči kandida, vključuje:

-Vaginalno kandidadozo
-Infekcije na intimnih delih pri moških
-Interigo
-Nekomplicirane glivične okužbe
-Ekceme pri otrocih
-Mozoljavost
-Koprivnico

Ne vsebuje sintetičnih konzervansov, sintetičnih dišav, mineralnih olj, parabenov in sestavin živalskega izvora.

Proizvajalec: NAMED Spa Italija v sodelovanju s Forest Herbs Reserch Ltd. Nova Zelandija.
Distributer za Slovenijo: Stiria-AlenkaArko Hočevar s.p., www.stiria.si

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...