Kolorex, vaginalne globule

Edinstvena kombinacija rastlinskih ekstraktov, ki so naravno sredstvo proti neprijetnim vaginalnim izcedkom in drugim oblikam razraščanja kandide in pripomore k vzpostavitvi zdrave uravnovešene kože in osebne flore.
Več...
Pakiranje 6 globul
15,91€

Medicinski pripomoček

Vaginalne svečke z ekstraktom Pseudowintere, Aloe in olja čajevca. Dodatek pri zdravljenju glivičnih obolenj sluznice vagine in materničnega vratu, za spodbujanje fizioloških reparativnih mehanizmov.

Sestava:
Vsaka svečka po 2 g vsebuje: Olje čajevca (eterično olje Melaleuca alternifolia), Kolorextract (izvleček Pseudowintere Colorate), oljni izvleček Aloe barbadensis, polsintetični trigliceridi.

Lastnosti:
Kolorex vaginalne globule so edinstvena kombinacija rastlinskih ekstraktov, ki so naravno sredstvo za uravnavanje neprijetnih vaginalnih izcedkov in drugih oblik razraščanja kandide in pripomore k vzpostavitvi zdrave uravnovešene kože in osebne flore. 

Uporaba:
Najbolje uporabiti v enkratnem odmerku zvečer pred spanjem.

Ne vsebuje sintetičnih konzervansov, sintetičnih dišav, mineralnih olj, parabenov in sestavin živalskega izvora.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Uriage je specializirana linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki vzdržujejo naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni občutljivi koži otrok in odraslih. Uriage izdelki so nastali v sodelovanju z dermatologi in farmacevti. Vsaka uporaba, ki je navedena na embalaži, ...