Kolorex, vaginalne globule (6 globul)

Edinstvena kombinacija rastlinskih ekstraktov, ki so naravno sredstvo proti neprijetnim vaginalnim izcedkom in drugim oblikam razraščanja kandide in pripomore k vzpostavitvi zdrave uravnovešene kože in osebne flore. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 6 globul
16,72€

Vaginalne svečke z ekstraktom Pseudowintere, Aloe in olja čajevca. Dodatek pri zdravljenju glivičnih obolenj sluznice vagine in materničnega vratu, za spodbujanje fizioloških reparativnih mehanizmov.

Sestava:
Vsaka svečka po 2 g vsebuje: Olje čajevca (eterično olje Melaleuca alternifolia), Kolorextract (izvleček Pseudowintere Colorate), oljni izvleček Aloe barbadensis, polsintetični trigliceridi.

Lastnosti:
Kolorex vaginalne globule so edinstvena kombinacija rastlinskih ekstraktov, ki so naravno sredstvo za uravnavanje neprijetnih vaginalnih izcedkov in drugih oblik razraščanja kandide in pripomore k vzpostavitvi zdrave uravnovešene kože in osebne flore. 

Uporaba:
Najbolje uporabiti v enkratnem odmerku zvečer pred spanjem.

Ne vsebuje sintetičnih konzervansov, sintetičnih dišav, mineralnih olj, parabenov in sestavin živalskega izvora.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 7.5. do 10.5.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ...