Kolorex, vaginalne globule (6 globul)

- rok uporabe 12/2020 -

Edinstvena kombinacija rastlinskih ekstraktov, ki so naravno sredstvo proti neprijetnim vaginalnim izcedkom in drugim oblikam razraščanja kandide in pripomore k vzpostavitvi zdrave uravnovešene kože in osebne flore. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 6 globul
15,91€

Vaginalne svečke z ekstraktom Pseudowintere, Aloe in olja čajevca. Dodatek pri zdravljenju glivičnih obolenj sluznice vagine in materničnega vratu, za spodbujanje fizioloških reparativnih mehanizmov.

Sestava:
Vsaka svečka po 2 g vsebuje: Olje čajevca (eterično olje Melaleuca alternifolia), Kolorextract (izvleček Pseudowintere Colorate), oljni izvleček Aloe barbadensis, polsintetični trigliceridi.

Lastnosti:
Kolorex vaginalne globule so edinstvena kombinacija rastlinskih ekstraktov, ki so naravno sredstvo za uravnavanje neprijetnih vaginalnih izcedkov in drugih oblik razraščanja kandide in pripomore k vzpostavitvi zdrave uravnovešene kože in osebne flore. 

Uporaba:
Najbolje uporabiti v enkratnem odmerku zvečer pred spanjem.

Ne vsebuje sintetičnih konzervansov, sintetičnih dišav, mineralnih olj, parabenov in sestavin živalskega izvora.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...