Krilovo olje Premium 1.000 mg PHARMAhealth, kapsule (30 kapsul)

Omega-3 maščobne kisline so nadvse pomembne esencialne maščobne kisline. Ker pa človeško telo omega-3 maščobnih kislin ne zmore tvoriti samo, je treba za njihov vnos poskrbeti z ustrezno prehrano ali s prehranskimi dopolnili.
Več...
Pakiranje 30 kapsul
25,00€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Vsebnost: EPA, DHA, omega 3
Zdravje: celiakija

Krilovo olje, ki je pridobljeno na Antarktiki, vsebuje velike količine omega-3 maščobnih kislin EPK in DHK, v obliki fosfolipidov. Ta fosfolipidna oblika omogoča krilovem olju višjo biološko razpoložljivost v primerjavi z ribjim oljem, ki je v obliki trigliceridov.

PHARMAhealth krilovo olje je proizvedeno pod strogim nadzorom kakovosti in pridobljeno iz najčistejših virov, ki omogočajo najvišje ravni čistosti. Na voljo je v jakost kar 1.000 mg krilovega olja v samo eni kapsuli.

Brez glutena.

Uporaba:
Priporočeni dnevni odmerek: 1 kapsula na dan, po obroku, z zadostno količino vode.

Vsebnost:

Sestavine: V 1 kapsuli
Krilovo olje 1000 mg
-ki vsebuje  
12% EPK (eikozapentaenojska kislina) 120 mg
8% DHK (dokozaheksaenojska kislina) 80 mg
10% fosfolipidov 100 mg

Sestavine:
krilovo olje, ovoj kapsule (želatina), konzervans (glicerol), voda.

Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Neto količina: 30 kapsul (42,5 g).

Alergeni: ribe.

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi 15ºC-25ºC zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Proizvedeno v EU.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...