L-Tirozin 500 mg NOW, kapsule

Tirozin je neesencialna aminokislina, ki je pomemben sestavni del tkivnih beljakovin.
Več...
Pakiranje 60 kapsul
16,09€

Tirozin je neesencialna aminokislina, ki je pomemben sestavni del tkivnih beljakovin.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula, 1- do 3-krat dnevno, med obroki.

Vsebnost:

Sestavine 1 kapsula 3 kapsule
L-tirozin 500 mg 1500 mg

Sestavine:
L-tirozin (79,2 %), želatina, sredstvi proti sprijemanju: stearinska kislina rastlinskega izvora, magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora.

Ni proizvedeno iz pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreškov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Pakiranje (60 kapsul) zadostuje za 20 - 60 dni.

Opozorila:
Samo za odrasle. Nosečnice, doječe matere, osebe, ki jemljejo zdravila ali so bolne naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom. Pred zaužitjem se še posebej posvetujte v primeru bolezni ščitnice, melanoma, jemanja MAO inhibitorjev in drugih zdravil za uravnavanje razpoloženja.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo! Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...