X Lekarnar obvestilo hq

LactoDerma Junior Ars Pharmae, žvečljive tablete (30 tablet)

LactoDerma Junior vsebujejo specifičen, inovativen, klinično preverjen mlečnobakterijski sev Lactobacillus paracasei ter vitamin D3 in biotin.
Več...
Pakiranje 30 žvečljivih tablet
19,99€

LactoDerma Junior vsebujejo specifičen, inovativen, klinično preverjen mlečnobakterijski sev Lactobacillus paracasei ter vitamin D3 in biotin. Primeren tudi za vse alergike.

Biotin prispeva k ohranjanju zdrave kože.

Uporaba:
Priporočamo 1 tableto na dan, na vsakih 24 ur. Otrok jo liže ali žveči. Najbolje med ali po jedi. Priporočamo vsaj 3 mesečno neprekinjeno jemanje, lahko pa neprekinjeno tudi dlje.

Vsebnost:

Sestavine: V 1 tableti (PDV*)
Lactobacillus paracasei (GMNL-133 & LP-33) 2x109 kolonijskih enot bakterij
Biotin 50 µg (100%)
Vitamin D3 5 µg (100%)

*Priporočeni dnevni vnos v %.

Sestavine:
fruktoza (sredstvo za povečanje prostornine), maltodekstrin (sredstvo za povečanje prostornine), Lactobacillus paracasei (GMNL-133 & LP-33), silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju), magnezijeve soli maščobnih kislin (sredstvo proti sprijemanju), aroma jagode, holekalciferol (vitamin D3), biotin.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Distributer: Ars Pharmae, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: Bluestone Pharma Švica, proizvedeno v Srbiji.

Avene Skin Recovery, krema za netolerantno kožo vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene Skin Recovery, krema za netolerantno kožo vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene Skin Recovery, krema D.E.F.I. za netolerantno kožo vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 30.3. do 12.4.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.