LactoDerma Junior Ars Pharmae, žvečljive tablete (30 tablet)

LactoDerma Junior vsebujejo specifičen, inovativen, klinično preverjen mlečnobakterijski sev Lactobacillus paracasei ter vitamin D3 in biotin.
Več...
Pakiranje 30 žvečljivih tablet
19,99€

LactoDerma Junior vsebujejo specifičen, inovativen, klinično preverjen mlečnobakterijski sev Lactobacillus paracasei ter vitamin D3 in biotin. Primeren tudi za vse alergike.

Biotin prispeva k ohranjanju zdrave kože.

Uporaba:
Priporočamo 1 tableto na dan, na vsakih 24 ur. Otrok jo liže ali žveči. Najbolje med ali po jedi. Priporočamo vsaj 3 mesečno neprekinjeno jemanje, lahko pa neprekinjeno tudi dlje.

Vsebnost:

Sestavine: V 1 tableti (PDV*)
Lactobacillus paracasei (GMNL-133 & LP-33) 2x109 kolonijskih enot bakterij
Biotin 50 µg (100%)
Vitamin D3 5 µg (100%)

*Priporočeni dnevni vnos v %.

Sestavine:
fruktoza (sredstvo za povečanje prostornine), maltodekstrin (sredstvo za povečanje prostornine), Lactobacillus paracasei (GMNL-133 & LP-33), silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju), magnezijeve soli maščobnih kislin (sredstvo proti sprijemanju), aroma jagode, holekalciferol (vitamin D3), biotin.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Distributer: Ars Pharmae, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: Bluestone Pharma Švica, proizvedeno v Srbiji.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...