Lactogyn, 15 kapsul

Lactogyn kapsule vsebujejo seva Lactobacillus rhamnosus GR-1 in Lactobacillus reuteri RC-14.
Več...
Pakiranje 15 kapsul
10,89€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: sirup
Mesto uporabe: sečila, sluznica
Zdravje: ženske

Lactogyn kapsule vsebujejo seva Lactobacillus rhamnosus GR-1 in Lactobacillus reuteri RC-14.

Uporabo Lactogyna posebej priporočamo pri obremenitvah zaradi stresa ali med uporabo snovi, kot so npr. mila, antibiotiki, kontracepcijske tablete. Pri dolgotrajnejših težavah priporočamo daljšo uporabo in posvet z zdravnikom.

Primerno tudi za nosečnice in doječe matere.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporoča se eno do dve kapsuli dnevno.

Uporabo Lactogyna posebej priporočamo pri obremenitvah zaradi stresa ali med uporabo snovi, kot so npr. mila, antibiotiki, kontracepcijske tablete.

Pri dolgotrajnejših težavah priporočamo daljšo uporabo in posvet z zdravnikom.  Primerno tudi za nosečnice in doječe matere.

Vsebnost:

Sestavine V 100 g vsebine V 1 kapsuli (180 mg)
proteini 20,00 g 36,00 mg
ogljikovi hidrati 70,00 g 126,00 mg
maščobe 1,00 g 1,80 mg
nasičene maščobne kisline 1,10 g 1,98 mg
     
energijska vrednost 4 kcal 7,2 cal

Sestavine:
 Ena kapsula Lactogyn vsebuje seva Lactobacillus rhamnosus GR-1 in Lactobacillus reuteri RC-14, v skupni količini 108-1010  bakterij. Sredstvo za povečanje prostornine:  glukoza, škrob; mikrokristalinična celuloza, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat; želatina, barvilo: titanov dioksid.

Alergeni: Ne vsebuje alergenov.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Hranite pri temperaturi od 2-8°C. Po prvem odprtju: hranite pri temperaturi do 25°C.

Poreklo: EU Danska

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...