Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Lepicol, probiotik/prebiotik z vlakninami v prahu

Lepicol je prehransko dopolnilo z visoko vsebnostjo prehranske vlaknine, natančneje topne prehranske vlaknine iz luščin indijskega trpotca.
Več...
Pakiranje 180 g
15,87€

Lepicol je prehransko dopolnilo z visoko vsebnostjo prehranske vlaknine, natančneje topne prehranske vlaknine iz luščin indijskega trpotca.

Lepicol vsebuje tudi prebiotik inulin in 5 probiotičnih bakterijskih sevov.

Primeren je:

 • ob antibiotičnih terapijah
 • med potovanjem
 • kot del zdravega načina prehranjevanja
 • za vegetarijance
 • za otroke
 • za nosečnice

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Odmerjanje:
1-krat na dan 10 g (2 zvrhani čajni žlički) ali 2-krat na dan 5 g (1 zvrhana žlička) Lepicola.

Priprava: Pred uporabo pretresite plastenko, da premešamo njeno vsebino. Lepicol vmešajte v tekočino (vodo, sok, ipd.) ali jogurt in popijte oz. zaužijte, saj vlaknine hitro nabrekajo.

Čajno žličko (5 g) Lepicola zmešajte s približno 1,5 dcl tekočine. Takoj po zaužitju Lepicola popijte še 2 dcl tekočine. Lepicol vzemite 30 minut pred jedjo ali uro po jedi.

Sestavine:

Sestavina V 10 g praha
Luščine semen indijskega trpotca (Plantago ovatae) 6,9 g
Inulin ekstrahiran iz korenine cikorije (Cichorium Intybus)
3 g
Probiotične kulture (Lactobacillus rhamnosus PXN 54, Bifidobacterium bifidum PXN 23, Lactobacillus acidophilus PXN 35, Lactobacillus plantarum PXN 47 in Lactobacilus bulgaricus PXN 39) 0,1 g 1,2 x 109 CFU

 

Hranilna vrednost

Na 10 g Na 100 g
Energijska vrednost kJ 16 169
Energijska vrednost kcal 4 40
Beljakovine g/100 g < 1 < 1
Ogljikovi hidrati g/100 g < 1 < 1
Maščobe g/100 g < 1 < 1
Vlaknine g/100 g 8,8 88,3
Natrij g/100 g 0,004 0,04

Alergeni: Vsebuje lahko sledi soje in mleka, ker se uporabljata pri gojitvi probiotikov. Delež mleka je v količini, ki ne vpliva na ljudi z laktozno intoleranco.

Ne vsebuje glutena.

Opozorila:
Pri dodajanju vlaknin k prehrani je pomembno, da popijete dovolj tekočine. Potrebno je piti skozi ves dan (priporočljivo je popiti 1,5 do 2 litra tekočine dnevno). Vlaknine namreč nase vežejo vodo in tako tvorijo želatinasto zmes, ki se premika vzdolž prebavnega trakta. Če ste pred kratkim imeli operacijo črevesja, se pred jemanjem Lepicola posvetujte s svojim zdravnikom.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom, na suhem in temnem mestu.

Lepicol ni potrebno hraniti v hladilniku. Rok uporabe in številka serije sta odtisnjena na spodnji del plastenke.

Blank slika

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...