L'Erbolario 3 Rosa, krema za roke

L'Erbolario 3 Rosa krema za roke z izvlečki stolistne vrtnice, rožnatega popra in škrlatnega hibiskusa, za lepe roke mladostnega videza.
Več...
Pakiranje 75 ml
12,80€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: roke, nohti
Oznaka: suha koža
Zdravje: vlaženje

L'Erbolario 3 Rosa krema za roke z izvlečki stolistne vrtnice, rožnatega popra in škrlatnega hibiskusa, za lepe roke mladostnega videza.

Posledice zunanjih škodljivih vplivov in pogostega umivanja so po uporabi zmanjšane.

Nega temelji na zaščitnih in antioksidativnih lastnostih izvlečkov stolistne vrtnice, rožnatega popra in škrlatnega hibiskusa, pa tudi ceramidov iz sojinih semen. Ti na koži ustvarijo posebno zaščito, ki omogoča tkivu zadržati vodo in ustrezno vlažnost. Estri jojobinega voska pa kožo prekrijejo z nevidno zaščitno plastjo, ki ohranja njeno napetost in čvrstost. Kremo dopolnjujejo prijetne in začinjene dišeče rožnate note "3 Rosa".

Uporaba:
Za oreh veliko količino kreme vtrite v roke, da se popolnoma vpije.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.  Akcija traja od 16.10. do 19.10.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcije in ...