L'Erbolario 3 Rosa, krema za telo

L'Erbolario 3 Rosa krema za telo z izvlečki stolistne vrtnice, rožnatega popra in škrlatnega hibiskusa, za nežno masažo, ki ljubkuje telo in ga razvaja z opojno kremo.
Več...
Pakiranje 200 ml
24,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: telo
Oznaka: občutljiva koža
Zdravje: vlaženje

L'Erbolario 3 Rosa krema za telo z izvlečki stolistne vrtnice, rožnatega popra in škrlatnega hibiskusa, za nežno masažo, ki ljubkuje telo in ga razvaja z opojno kremo. Dragoceni vonj v stiku s kožo razvije svoje čudovite lastnosti: je prijeten, prefinjen in hkrati dražljiv, zahvaljujoč čarobnemu rožnatemu popru. Iz njegovih zrn so v laboratoriju L'Erbolario pridobili hidroglicerinski izvleček, ki se ujema z izvlečkom cvetov stolistne vrtnice in škrlatnega hibiskusa (tudi v lipofilni obliki). Tu so še druge dragocene rastlinske sestavine, kot so olje iz semen babassu palme, kamelije in snovi oljčnega olja, ki ne saponificirajo, kožo mehčajo, obnavljajo njeno naravno maščobno plast in preprečujejo neprivlačno popuščanje. Sojin vitamin E in trimetilglicin iz sladkorne pese pa skrbita za prožnost in vlažnost kože. Po masaži jo samo še nalahno pogladite, da poudarite rožnato mehkobo.

Uporaba:
Nič ni prijetnejšega od trenutkov prave sprostitve, ko se po nanosu in masaži krema nežno vpije v kožo vašega telesa. Najbolje, da to storite po kopeli ali prhanju oziroma v katerem koli trenutku dneva. Vaša polt bo napeta, čvrsta in neverjetno dišeča, zahvaljujoč nagajivemu rožnatemu vonju "3 Rosa".

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Effaclar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Effaclar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Effaclar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30 € prejmete še brezplačno dostavo. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v 3. koraku v košarici. *Akcija traja od 15.9. ...