L'Erbolario 3 Rosa, peneča kopel

L'Erbolario 3 Rosa, peneča kopel z izvlečki stolistne vrtnice, rožnatega popra in škrlatnega hibiskusa ponuja vsakdanji negovalni obred z osvežujočo kopeljo ali prhanjem, vendar s popolnoma novim čarom.
Več...
Pakiranje 250 ml
12,80€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kopel, pena
Mesto uporabe: telo
Oznaka: občutljiva koža
Zdravje: kopanje

L'Erbolario 3 Rosa, peneča kopel z izvlečki stolistne vrtnice, rožnatega popra in škrlatnega hibiskusa ponuja vsakdanji negovalni obred z osvežujočo kopeljo ali prhanjem, vendar s popolnoma novim čarom.

Zasluga gre zagotovo igrivi, nežni in dražljivi parfumski noti, v kateri se stapljajo tri prefinjene rožnate lastnosti, ki se povsem ujemajo z žensko privlačnostjo. Tu so še trije dragoceni tekoči izvlečki iz aromatičnih zrnc rožnatega popra, iz cvetnih listov bujne stolistne vrtnice in cvetov škrlatnega hibiskusa, koži vašega telesa, najsi bo še tako nežna in občutljiva dajejo mehkobo. Površinsko aktivne aminokisline ovsa kožo očistijo, proteini sladkega mandlja jo gladijo, vendar ob tem ohranjajo vso naravno vlažnost kožnih tkiv, ki jih zaščitijo s tanko nevidno plastjo. Koža je po uporabi neverjetno prožna in napeta.

Uporaba:
Ko si zaželite prhe, v vodo ali na gobo kanete dve ali tri žlice izdelka in ustvarili boste dišečo peno.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 12.4. do 25.4.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.