X Lekarnar obvestilo hq

L'Erbolario Accordo Viola, peneča kopel

L'Erbolario Accordo Viola peneča kopel z izvlečki vijolice.
Več...
Pakiranje 300 ml
14,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kopel, pena
Mesto uporabe: telo
Oznaka: občutljiva koža
Zdravje: umivanje, kopanje

L'Erbolario Accordo Viola peneča kopel z izvlečki vijolice.

Že v davnini so ljudstva slavila cvet vijolice zaradi elegantnih cvetnih listov in plemenitega nežnega vonja. Tudi v opojni, žametni peni peneče kopeli zlahka zaznamo nežne romantične note. Z njimi nas takoj osvoji. Po kopeli ali prhanju nas z "Accordo Viola" obda občutek svežine. Koža je vidno mehka, saj aminokisline iz ovsa blago čistijo, riževi proteini pa na koži ustvarijo tanek zaščitni sloj. Hkrati izvlečki mačehe in dišeče vijolice z visoko vsebnostjo sestavin preprečujejo prezgodnje znake staranja kože in nezaželeno poroženelost. Mamljiv vonj "Accordo Viola" vas zavije v svojo tančico in ostaja v prostoru prijetno prisoten tudi po vašem odhodu.

Uporaba:
Dve žlici izdelka vlijte v vodo za kopel ali na spužvo in počakajte, da se naredi blaga pena s privlačnim nežnim vonjem.

Eucerin DermatoClean vam je na voljo 30% ugodneje.

Eucerin DermatoClean vam je na voljo 30% ugodneje.

Eucerin DermatoClean linija je zasnovana za čiščenje obraza. Temeljito čiščenje obraza je eno izmed najpomembnejših faktorjev za zdravo in voljno kožo. Eucerin DermatoClean vam je na voljo 30% ugodneje. Akcija traja od 9.3. do 20.3.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, ...