L'Erbolario Accordo Viola, peneča kopel

L'Erbolario Accordo Viola peneča kopel z izvlečki vijolice.
Več...
Pakiranje 300 ml
14,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kopel, pena
Mesto uporabe: telo
Oznaka: občutljiva koža
Zdravje: umivanje, kopanje

L'Erbolario Accordo Viola peneča kopel z izvlečki vijolice.

Že v davnini so ljudstva slavila cvet vijolice zaradi elegantnih cvetnih listov in plemenitega nežnega vonja. Tudi v opojni, žametni peni peneče kopeli zlahka zaznamo nežne romantične note. Z njimi nas takoj osvoji. Po kopeli ali prhanju nas z "Accordo Viola" obda občutek svežine. Koža je vidno mehka, saj aminokisline iz ovsa blago čistijo, riževi proteini pa na koži ustvarijo tanek zaščitni sloj. Hkrati izvlečki mačehe in dišeče vijolice z visoko vsebnostjo sestavin preprečujejo prezgodnje znake staranja kože in nezaželeno poroženelost. Mamljiv vonj "Accordo Viola" vas zavije v svojo tančico in ostaja v prostoru prijetno prisoten tudi po vašem odhodu.

Uporaba:
Dve žlici izdelka vlijte v vodo za kopel ali na spužvo in počakajte, da se naredi blaga pena s privlačnim nežnim vonjem.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov Lipikar pa kar 30% popust + Brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30 €. Popust vam bo obračunan v košarici: Akcija traja od 23. 9. 2021 do 30. 9. 2021.  Vse akcije in popusti, objavljeni na ...