L'erbolario, balzam za pse in mačke

L'erbolario, balzam za pse in mačke za razčesavanje, z blagim pudrastim vonjem omogoča enostavno česanje. Dlaka je po uporabi mehkejša, koža ljubljenčkov pa osvežena in navlažena.
Več...
Pakiranje 150 ml
14,30€

Brez izpiranja. Za vse vrste dlak.

L'erbolario, balzam za pse in mačke za razčesavanje, z blagim pudrastim vonjem omogoča enostavno česanje. Dlaka je po uporabi mehkejša, koža ljubljenčkov pa osvežena in navlažena. Zaščita in nega, ki nam omogočita, da ob česanju našemu prijatelju povrnemo brezpogojno ljubezen, ki nam jo ta izkazuje iz dneva v dan. Balzam za razčesavanje za pse in mačke je namenjen vsem vrstam kožuščka, od gladkega do tistega bolj kodrastega. Izvlečka ovsa in aloje kožo ohranjata mehko in navlaženo, medtem ko ksilitol iz koruze ter izvlečka žajblja in islandskega lišaja s čistilnimi lastnostmi učinkovito odstranijo neprijetne vonjave in zmehčajo. Pantenol olajša česanje in dlako naredi sijočo, prijetno dišečo in mehko na dotik.

Izdelek ne vsebuje parabenov, silikonov, derivatov polietilen glikola (PEG), mineralnih olj, akrilatov, barvil, gensko spremenjenih organizmov (GSO). 

Balzam za razčesavanje za pse in mačke je izdelan v optimalnih higienskih pogojih. Njegove skrbno izbrane sestavine so izpostavljene izjemno strogim mikrobiološkim, fizikalnim in kemijskim preizkusom.

Monitoring vsebnosti 7 kovin*, da bi zmanjšali tveganje za pojav alergičnih reakcij in zaščitili tudi najbolj občutljivo kožo. *(nikelj, svinec, arzen, kadmij, živo srebro, antimon in krom).

Uporaba:
Balzam razpršimo na suho ali mokro dlako z razdalje približno 20 cm in ga z nežnim česanjem porazdelimo po celotnem kožuhu. Da bi olajšali česanje in ker izpiranje ni potrebno, izdelek lahko nanesemo tudi med sušenjem s fenom ali med enim in drugim umivanjem s šamponom. Pazimo, da izdelek ne pride v neposreden stik z očmi, smrčkom in notranjostjo ušes.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 30% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 30% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana sončna linija od Vichyja. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. Tukaj so 3 stvari, po katerih je Vichy Ideal Soleil linija poznana: 1. Edinstvena zaščita Sistem filtrov UVA (+ dolgi UVA) in UVB + Antioksidativna mineralizirana voda Vichy, ki ...