izbor

L'Erbolario, balzam za superzagorelost (marmelada)

L'Erbolario balzam za super zagorelost s korenčkom, orehovo lupino in alojo brez zaščitnih filtrov.
Več...
Pakiranje 100 ml
23,60€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: balzam
Mesto uporabe: koža
Zdravje: sončenje

L'Erbolario balzam za super zagorelost s korenčkom, orehovo lupino in alojo brez zaščitnih filtrov.

Namenjen je vsem, ki imajo temnejšo in odporno kožo, neobčutljivo na sonce, pa tudi tistim, ki želijo svojo zagorelost kar najbolj poudariti. Ne vsebuje zaščitnih filtrov, vendar je bogat s hranilnimi in negovalnimi snovmi, ki koži tako pred sončenjem kot po njem zagotavljajo ugodje in sijaj.

Uporaba:
Balzam za super zagorelost enakomerno nanesite na telo in ga narahlo vtrite. Koža bo v trenutku postala svilnato mehka, sijoča in temneje obarvana po zaslugi izvlečka orehove lupine in korenčkovega olja. Izdelek je vodoodporen, vendar je priporočljivo nanos po vsakem kopanju obnoviti.

Opozorila:
Dodatno se zaščitite z uporabo oblačil (klobuk, majice, sončna očala,...). Ne izpostavljajte se najbolj vročim uram od 12h do 16h. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje, tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem ne ostajajte na soncu predolgo, izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito.

Napovedujemo: Eucerin vikend - brezplačna dostava izdelkov Eucerin.

Napovedujemo: Eucerin vikend - brezplačna dostava izdelkov Eucerin.

V prihajajočem vikendu vam izdelke Eucerin dostavimo brez stroškov dostave. Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete tudi darilo.  Na voljo pa so vam že tudi čudoviti kozmetični seti Eucerin. Akcija traja od 15.11. od 12:00 do 18.11.2019 do 12:00. Vse akcije in popusti, objavljeni na ...