L'Erbolario Camelia, krema za telo

L'Erbolario Camelia krema za telo ima bogato sestavo in se kar zlije z našo kožo.
Več...
Pakiranje 200 ml
24,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: koža, telo
Vsebnost: vitamin E
Zdravje: vlaženje, zaščita kože

L'Erbolario Camelia krema za telo ima bogato sestavo in se kar zlije z našo kožo. Na osnovi glavnih sestavin se bo tudi naša koža na dolgi rok lahko bahala z mehkostjo in čvrstostjo, svilnata kot cvetni listi kamelije, ustvarjena za ljubkovanje in ovita z očarljivim in prefinjenim vonjem linije. Izbrane naravne sestavine, kot so olja semen japonske kamelije, biološko pridelanih sončnic in neumiljiv delež olivnega olja, kožo nahranijo in jo ščitijo, medtem ko proteini lanenih semen zagotavljajo intenzivno vlaženje. Da bi ublažili nadležen videz zatrdele in upadle kože, smo recepturo obogatili z vitaminom E sojinih semen ter izvlečki listov in cvetov dveh različnih kamelij. Mehka in senzualna krema se slastno dišeča hitro vpija jo osveži in učvrsti.

Ne vsebuje: parabenov, silikonov, derivatov polietilen glikola, mineralnih olj, gensko spremenjenih organizmov (GSO), akrilov.

Uporaba:
Mehko kremo, ki se hitro vpija, po kopeli ali prhi z nežno masažo nanesemo na telo.

Vsi izdelki Bio-Oil so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Bio-Oil so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Bio-Oil so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 1.10. do 31.10.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.