X Lekarnar obvestilo hq

L'Erbolario Camelia, milo

L'Erbolario Camelia milo za vsakodnevno, preprosto umivanje a vendar blagodejni ritual lepote in dobrega počutja, če jo prepustimo razvajanju s tem odličnim milom, ki s svojo prefinjeno in harmonično sestavo očara čisto vsakega.
Več...
Pakiranje 100 g
4,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: milo
Mesto uporabe: telo, koža, roke
Zdravje: umivanje

L'Erbolario Camelia milo za vsakodnevno, preprosto umivanje a vendar blagodejni ritual lepote in dobrega počutja, če jo prepustimo razvajanju s tem odličnim milom, ki s svojo prefinjeno in harmonično sestavo očara čisto vsakega. 

Zahvaljujoč odlični sestavi tega mila se preprosto dejanje vsakodnevnega umivanja spremeni v priložnost za nego naše kože. Novo kremasto recepturo odlikuje vsebnost kokosovega, repičnega in sončničnega olja, proteini lanenih semen in mehčalni učinek olja semen japonske kamelije za preprečevanje izsušitve, ki jo načeloma povzroča voda. Poživljajočo živahnost gre pripisati izvlečkom listov in cvetov dveh različnih, a enako lepih kamelij. Nazadnje pa prefinjen vonj s svojo harmonično sestavo očara čisto vsakega.

Ne vsebuje: parabenov, sodium laureth sulfate in sodium lauryl sulfate, akrilov, silikonov, mineralnih olj, gensko spremenjenih organizmov (GSO).

Uporaba:
Z gnetenjem mila med navlaženimi dlanmi bomo dobili mehko in rahlo peno.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

LinComplex vam je na voljo 15% ugodneje.

LinComplex vam je na voljo 15% ugodneje.

LinComplex je, z nagrado za inovativnost nagrajeno, prehransko dopolnilo, ki krepi imunski sistem in podpira delovanje črevesja. S svojimi koristnimi mlečnokislinskimi bakterijami, cinkom in vitaminom B6 skrbi za imunski sistem in hkrati za obnovitev energije z vitamini B1, B2 in B6. LinComplex ...