L'Erbolario Camelia, peneča kopel

L'Erbolario Camelia peneča kopel je nežna in kremasta pena, ki nastane iz čistilnih snovi, pridobljenih na osnovi kokosa in glukoze.
Več...
Pakiranje 300 ml
14,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kopel
Mesto uporabe: telo
Oznaka: suha koža
Zdravje: kopanje, umivanje

L'Erbolario Camelia peneča kopel je nežna in kremasta pena, ki nastane iz čistilnih snovi, pridobljenih na osnovi kokosa in glukoze. Izdelek je namenjen vsem tipom kože in priporočljiv tudi za pogosto umivanje, saj vsebnost lana in ovsa ohranjanjata hidrolipidni sloj kože, s tem pa je naša koža vedno sveža in gladka. Kopel vsebuje tudi dve naravni sestavini, pridobljeni iz čudovitih cvetov kamelije: prva taka sestavina je izvleček listov čajevca (Camellia sinensis), druga pa izvleček cvetov japonske kamelije, bogat s tanini in flavonoidi.

Ne vsebuje: sodium laureth sulfate, parabenov, silikonov, derivatov polietilen glikola, mineralnih olj, gensko spremenjenih organizmov (GSO).

Uporaba:
S to dišečo peno zadostuje nekaj žlic izdelka v vodi za kopel ali na gobici za prhanje.

Ob nakupu 2 izdelkov Vichy Ideal Soleil prejmete 22% popust, ob nakupu 3 pa 33% + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu 2 izdelkov Vichy Ideal Soleil prejmete 22% popust, ob nakupu 3 pa 33% + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu 2 izdelkov Vichy Ideal Soleil prejmete 22% popust, ob nakupu 3 pa 33% + Brezplačno dostavo. Akcija traja od 14.5. do 31.5.2020*. *Akcije in popusti se ne seštevajo. *Ponudba se nanaša na izdelke Vichy Ideal Soleil (razvrščeni na spodnjem seznamu). Vse akcije in popusti, objavljeni na ...