L'Erbolario, čistilno mleko za obraz s kumaricami in hamamelisom

L'Erbolario čistilno mleko za obraz s kumaricami in hamamelisom za mešano in mastno kožo je nežno in kremasto, obogateno z destilirano hamamelisovo vodo, ki zapira pore ter z izvlečkom kumarice, ki osveži.
Več...
Pakiranje 125 ml
14,34€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: čistilno mleko
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: mastna koža, ogrci
Zdravje: vlaženje, čiščenje

L'Erbolario čistilno mleko za obraz s kumaricami in hamamelisom za mešano in mastno kožo je nežno in kremasto, obogateno z destilirano hamamelisovo vodo, ki zapira pore ter z izvlečkom kumarice, ki osveži. Spoštuje pH kože in jo z izredno nežnostjo očisti. Medtem, ko popolnoma odstrani ličila in nečistočo, kožo navlaži in zmehča, da postane žametna.

Uporaba:
Zjutraj in zvečer ga enakomerno in skrbno nanesite naravnost na obraz in vrat. Nato ga odstranite s kosmičem vate, navlaženim s tonikom L’Erbolario (npr. Vodica madžarske kraljice).

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo. *Ponudba vključuje linije Idéalia, Liftactiv, Neovadiol in Slow age v času od 9.12. - 24.12.2019. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični ...