L'Erbolario, dišeča vodica z lipovimi cvetovi

L'Erbolario dišeča vodica z lipovimi cvetovi je nežni tonik brez alkohola, opravlja pomembno vlažilno in osvežilno nego, dragoceno za občutljivo kožo.
Več...
Pakiranje 200 ml
11,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: dišava
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: občutljiva koža
Zdravje: ličenje, vlaženje

L'Erbolario dišeča vodica z lipovimi cvetovi je nežni tonik brez alkohola, opravlja pomembno vlažilno in osvežilno nego, dragoceno za občutljivo kožo. Če vodico lokalno vtremo za najmanj 10 minut (kosmič vate dobro namočen v Dišečo vodico z lipovimi cvetovi) na zaprte veke, je neestetski videz podočnjakov videti ublažen.

Uporaba:
Redno jo uporabljajte zjutraj in zvečer po čistilnem mleku. Dišeča vodica z lipovimi cvetovi je posebej priporočljiva za suho, nežno in občutljivo kožo, ker jo vlaži in osvežuje. Lahko jo tudi učinkovito razpršimo po obrazu, vratu in dekolteju za takojšnjo poživitev, ovlažitev in za prijeten občutek svežine.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Effaclar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Effaclar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Effaclar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30 € prejmete še brezplačno dostavo. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v 3. koraku v košarici. *Akcija traja od 15.9. ...