L'Erbolario Effeto reale, superhranljiva maska za obnavljanje suhih in poškodovanih las

L'Erbolario Effeto reale superhranljiva maska za obnavljanje suhih in poškodovanih las je priporočljiva ko želimo nahraniti lase, ki so suhi, poškodovani in brez leska ter jim podariti volumen in sijaj, ko potrebujemo posebej intenzivno nego, ki povrne lasem brez leska moč in vitalnost, ko želimo posebej skodranim, suhim in krepastim lasem podariti mehkobo in prožnost.
Več...
Pakiranje 150 ml
18,50€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: maska
Mesto uporabe: lasje, lasišče
Oznaka: poškodovani lasje, draženje

L'Erbolario Effeto reale superhranljiva maska za obnavljanje suhih in poškodovanih las je priporočljiva ko želimo nahraniti lase, ki so suhi, poškodovani in brez leska ter jim podariti volumen in sijaj, ko potrebujemo posebej intenzivno nego, ki povrne lasem brez leska moč in vitalnost, ko želimo posebej skodranim, suhim in krepastim lasem podariti mehkobo in prožnost.

Nadzor vsebnosti 7 kovin z namenom zmanjševanja tveganja za alergije* (nikelj, svinec, arzen, kadmij, merkurij, antimonij in krom). 

Uporaba:
Po umivanju z Intenzivnim hranljivim šamponom nanesite na mokre lase za oreh izdelka in pustite delovati 5 minut, zatem sperite z mlačno vodo. Za popolno lepotno nego razporedite masko po suhih laseh in jo pustite delovati 15 minut. Zatem lase umijte.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Če ste našli svojo rutino na Skinconsult aplikaciji, Vam ponujamo posebno priložnost, da izkorsistite popust ob nakupu rutine. Ob nakupu dveh izdelkov Vichy za nego in čiščenje obraza, prejmete 20% popust, za nakup treh izdelkov Vichy pa prejmete 30% popust + Brezplačno dostavo. Vse kar morate ...