L'Erbolario, emulzija za sončenje z arganovim oljem in vitaminom E ZF 20+

L'Erbolario emulzija za obraz in telo, za sončenje z arganovim oljem in vitaminom E ZF 20+.
Več...
Pakiranje 125 ml
22,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: emulzija
Mesto uporabe: koža, telo, obraz
Vsebnost: ZF 20, vitamin E
Zdravje: zaščita, sončenje

L'Erbolario emulzija za obraz in telo, za sončenje z arganovim oljem in vitaminom E ZF 20+.       

Emulzija za sončenje je prijetna in praktična za uporabo. Njena srednja zaščita je primerna za vse vrste kože in čez vse poletje. Osebe s svetlo in občutljivo kožo jo lahko začnejo uporabljati, takoj ko rahlo porjavijo, osebe s temnejšo in odpornejšo kožo pa jo lahko uporabljate že v prvih dneh sončenja, ko sicer uporaba sredstev s prenizkim zaščitnim faktorjem ni priporočljiva. Emulzija za sončenje vsebuje obilico vlažilnih, hranilnih in zaščitnih snovi (med katerimi izstopa inovativna kombinacija molekul sezamovega olja in olja pšeničnih kalčkov, pridobljenih z molekularno destilacijo), ki zavirajo znake staranja kože. V tej smeri v medsebojni sinergiji delujeta tudi vitamin E in izvleček Pongamije, ki ga pridobivajo iz semen drevesa karanja (Pongamia pinnata), ki je v Indiji zelo pogosto.

Uporaba:
Pred sončenjem nanesite izdelek v debelejšem sloju (približno 6 čajnih žličk) na obraz in telo. Vaši koži boste poleg dobre in učinkovite zaščite pred UVA in UVB žarki zagotovili tudi obilico vlažilnih in hranljivih snovi ter snovi, ki koži dajajo prožnost. Ne pozabite, da je treba na plaži, v hribih in v ekstremnih sončnih pogojih (na primer med 12. in 15. uro) nanos emulzije pogosto obnoviti, skoraj vsako uro, vselej pa po prhanju ali kopanju, čeprav je emulzija vodoodporna.

Opozorila:
Dodatno se zaščitite z uporabo oblačil (klobuk, majica, sončna očala,...). Ne izpostavljate se najbolj vročim uram od 12h do 16h. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje, tudi če uporabljate izdelek za zaščito pred soncem ne ostajajte na soncu predolgo, izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 2.12. do 13.12.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.  Brezplačna dostava velja le za področje ...