L'erbolario Frescaessenza, peneča kopel

L'erbolario Frescaessenza peneča kopel je sveža, živahna in blaga harmonija, vonj, ki prebudi čute. Prav takšen občutek vas prevzame, ko vas objame mehka pena kopeli iz linije Frescaessenza.
Več...
Pakiranje 250 ml
14,50€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kopel
Mesto uporabe: telo
Zdravje: kopanje, umivanje

L'erbolario Frescaessenza peneča kopel je sveža, živahna in blaga harmonija, vonj, ki prebudi čute. Prav takšen občutek vas prevzame, ko vas objame mehka pena kopeli iz linije Frescaessenza. 

Izvlečka listov in vejic limone in izvleček listov limete kožo osvežijo, medtem ko izvlečka macesnovega lubja in skorje mimoze ohranjata njeno prožnost. Za piko na i pa so tu še hidrolizirani proteini kvinoje, ki kožo ovijejo v tanek zaščitni sloj in ji s tem zagotavljajo ustrezno navlaženost.  

Izdelek ne vsebuje parabenov, silikonov, mineralnih olj, derivatov polietilen glikola (PEG), akrilatov in gensko spremenjenih organizmov (GSO). 

Peneča kopel je izdelana v optimalnih higienskih pogojih. Njene skrbno izbrane sestavine so izpostavljene izjemno strogim mikrobiološkim, fizikalnim in kemijskim preizkusom.  

Monitoring vsebnosti 7 kovin*, da bi zmanjšali tveganje za pojav alergičnih reakcij in zaščitili tudi najbolj občutljivo kožo.  *(nikelj, svinec, arzen, kadmij, živo srebro, antimon in krom)  

Dosledna testiranja, opravljena z namenom, da bi odkrili morebitne možnosti draženja ali tveganja za pojav alergijskih reakcij, so pokazala, da koža ta izdelek odlično prenaša.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo. Akcija traja od 7.4. do 14.4.2021 oz. do razdelitve zalog daril. Izbrani izdelki so navedeni na spodnjem seznamu. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo ...