izbor

Krema za porjavitev L'Erbolario z jojobinim olje ZF 15 (125 ml)

L'Erbolario krema za porjavitev z jojobinim oljem ZF 15. Vodoodporna.
Več...
Pakiranje 125 ml
21,35€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: telo, koža
Vsebnost: ZF 15
Zdravje: zaščita, sončenje

L'Erbolario krema za hitrejšo porjavitev z jojobinim oljem ZF 15. Vodoodporna.

Vsebuje izredno rastlinsko sestavino, ki na popolnoma naraven način spodbuja k proizvajanju pigmenta melanina in ga privablja na površje. Kremo odlikujeta še jojobino in oljčno olje, ki delujeta blažilno ter zagotavljata koži mehkobo.

Krema za porjavitev

Redna uporaba kreme za hitrejšo porjavelost pred odhodom na počitnice omogoča privlačno polt ob minimalnem izpostavljanju soncu. Tako vam ob prihodu na plažo ne bo potrebno biti v zadregi spričo svoje beline, hkrati pa vam bo zagotovila naravno in učinkovito zaščito kože, ki bo tako pripravljena na čudovito porjavelost. Za obstojnejšo in dolgotrajnejšo zagorelost uporabljajte kremo z jojobinim oljem tudi v zadnjih dneh oddiha.

Uporaba:
Za bolj učinkovito delovanje kreme za pospeševanje porjavelosti priporočamo dnevni nanos kreme že teden pred sončenjem. V prvih nekaj dneh neposrednega izpostavljanja soncu uporabljajte kremo za sončenje z višjim zaščitnim faktorjem, zadnje 4 do 5 dni pred iztekom vaših počitnic pa lahko nadaljujete s kremo za hitrejšo porjavitev z jojobinim oljem, ki bo na tak način pridobljeno zagorelost utrdila in podaljšala.

Opozorila:
Dodatno se zaščitite z uporabo oblačil (klobuk, majica, sončna očala,...). Ne izpostavljajte se najbolj vročim uram od 12h do 16h. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje, tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem ne ostajajte na soncu predolgo, izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...