L'Erbolario , krema za sončenje s korenčkom, sezamom in karitejevim maslo ZF 30+

Mehak in čudovito svež izdelek za sončenje, ki bo čez vse poletje skrbel, da bo vaše vsakodnevno srečanje s soncem prijetno in blagodejno, tudi če imate zelo občutljivo kožo.
Več...
Pakiranje 125 ml
20,91€
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: koža, telo
Oznaka: občutljiva koža, gube
Vsebnost: ZF 30
Zdravje: sončenje, otroci, zaščita

Krema za sončenje s korenčkom, sezamom in karitejevim maslom z visoko zaščito za posebej občutljivo kožo. Vodoodporna. ZF 30+. 

Mehak in čudovito svež izdelek za sončenje, ki bo čez vse poletje skrbel, da bo vaše vsakodnevno srečanje s soncem prijetno in blagodejno, tudi če imate zelo občutljivo kožo. Krema nudi visoko zaščito pred ekstremno močnimi sončnimi žarki. Primerna je za prve dni sončenja, za otroško kožo, za prsi, obraz in sploh za celotno telo. Vsebuje visoko hranilna olja in učinkovito ščiti pred UVA in UVB sevanjem. Preprečuje nastanek gub ter ohranja kožo žametno in voljno.

Uporaba:
Nanesite kremo v debelejšem sloju (uporabite približno 6 čajnih žličk izdelka) po vsem telesu. Krema je vodoodporna, vendar je kljub temu treba nanos obnavljati pogosto, skorajda vsako uro, vselej pa po kopanju in prhanju.

Opozorila:
Dodatno se zaščitite z uporabo oblačil (klobuk, majica, sončna očala,...). Ne izpostavljajte se najbolj vročim uram od 12h do 16h. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje, tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem ne ostajajte na soncu predolgo, izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo. Akcija traja od 7.4. do 14.4.2021 oz. do razdelitve zalog daril. Izbrani izdelki so navedeni na spodnjem seznamu. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo ...