L'Erbolario, krema za sončenje z aloe vero in makadamijo za obraz ZF 25+

L'Erbolario krema za sončenje z aloe vero in makadamijo za obraz ZF 25+. Vodoodporna.
Več...
Pakiranje 75 ml
19,42€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: obraz, koža
Vsebnost: ZF 25
Zdravje: sončenje, zaščita

L'Erbolario krema za sončenje z aloe vero in makadamijo za obraz ZF 25+. Vodoodporna.

Sončna krema za obraz s formulo proti znakom staranju zagotavlja koži lepo zagorelost, pri čemer jo ohranja svilnato in prožno. Primerna je za vse vrste kože in vsebuje poseben srednje močan filter za UVB žarke. Ustvari posebno pregrado pred UVA žarki, ki vselej, tudi pri že porjaveli koži, prodrejo globlje in povzročajo znake prezgodnjega staranja. 

Svetujemo, da jo redno uporabljate čez vse poletje. 

Uporaba:
V debelejšem sloju jo nanesite na obraz, vrat in dekolte, ne da bi jo preveč razmazali. Svetujemo vam, da nanos čez dan večkrat obnovite, sploh če se kopate, prhate ali se močno znojite. Osebe z nežno in zelo občutljivo kožo naj v prvih dneh sončenja uporabljajo izdelke z visoko zaščito (kot sta na primer krema z zlatim palmovim oljem ali kremo za sončenje v stiku za najbolj občutljive predele), potem pa lahko povsem mirno uporabljajo kremo za sončenje za obraz.

Opozorila:
Dodatno se zaščitite z uporabo oblačil (klobuk, majica, sončna očala,...). Ne izpostavljajte se najbolj vročim uram od 12h do 16h. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno sončni svetlobi. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje, tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem ne ostajajte na soncu predolgo, izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito.

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Vrhunska nega las, lasišča in kože Ducray vam je na voljo 20% ugodneje. Izdelki Ducray so dermatološko kozmetični izdelki, kar pomeni, da izpolnjujejo najvišje kriterije v dermatologiji. Ducray dermatološki laboratoriji so znani po proizvodnji dermokozmetičnih izdelkov za nego kože, las in ...