L'Erbolario Papavero Soave, krema za telo

L'Erbolario Papavero Soave krema za telo je mehka in rahla parfumska krema za telo Sladki mak, zasnovana tako, da pri vsakem nanosu kar najbolj blagodejno vpliva na vašo kožo.
Več...
Pakiranje 200 ml
24,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: telo
Oznaka: suha koža, občutljiva koža
Zdravje: vlaženje

L'Erbolario Papavero Soave krema za telo je mehka in rahla parfumska krema za telo Sladki mak, zasnovana tako, da pri vsakem nanosu kar najbolj blagodejno vpliva na vašo kožo. Sestavine nežnega škrlatnega maka se spajajo s sestavinami, kot so olje iz semen babassu palme, ki mehča, rastlinski kompleks proteinskih hidrolizatov z vlažilnim delovanjem in snovi oljčnega olja, ki ne saponificirajo, kožo pa obnavljajo in poživljajo. Makovo olje je še posebej bogato z maščobnimi kislinami. Oljni izvleček iz makovih cvetov prispeva svoje mehčalne in hranilne lastnosti; hidroglicerinski izvlečki iz makovih semen in cvetov ščitijo pred znaki prezgodnjega staranja in neestetskim popuščanjem kože. Rahel, spreminjajoč vonj kreme temelji na cvetnih notah maka, indijskega pelina, vodnega jasmina in petrovke (Prunella vulgaris). Ob vsakem nanosu vam bo v spomin priklicala poletne popoldneve, rahel, oddaljen vetrič in zelene planjave, posute z rdečim makom. Njen sanjav vonj vas bo spremljal skozi ves dan. Medtem bodo številne sestavine, ki jih krema vsebuje, ohranjale svežino, napetost in čvrstost vaše kože.

Uporaba:
Parfumska krema je ustvarjena za prijeten zaključek vsakodnevne nege. Po kopeli ali prhanju in vedno, ko imate občutek, da morate svojo kožo dodatno navlažiti in nahraniti, nanesite kremo na telo in jo narahlo vtrite v kožo.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Effaclar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Effaclar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Effaclar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30 € prejmete še brezplačno dostavo. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v 3. koraku v košarici. *Akcija traja od 15.9. ...