L'Erbolario Papavero Soave, peneča kopel

L'Erbolario Papavero Soave, peneča kopel lahkotna kot mak, ki s svojo škrlatno barvo poživlja poletna polja, bo vsak dan za vas ponovila pestro simfonijo svojega parfuma.
Več...
Pakiranje 250 ml
12,80€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kopel, pena
Mesto uporabe: telo
Oznaka: suha koža, občutljiva koža
Zdravje: umivanje

L'Erbolario Papavero Soave peneča kopel lahkotna kot mak, ki s svojo škrlatno barvo poživlja poletna polja, bo vsak dan za vas ponovila pestro simfonijo svojega parfuma.

Prijetni akordi, ki jih spletajo cvetni listi maka, listi drobne dišeče indijske davane (Asteracea), vodni jasmin in petrovka (Prunella vulgaris), bodo vaše telo v celoti ovili in očistili še tako občutljivo kožo. V to smer delujejo površinsko aktivne ovsene amino kisline, ki očistijo kožo in na njej pustijo tanko zaščitno plast, prav tako tudi mandljev proteinski hidrolizat kožo krepi. Ob vsem tem pa so še funkcionalne snovi iz ognjeno rdečih makovih cvetnih listov in semen: tekoči ekstrakt iz rdečega maka ter znatna količina antocian oksidov. Iz semen gojenega vrtnega maka (Papaver somniferum) pa izhaja drugi tekoči izvleček, ki vsebuje veliko mineralnih soli in glukoze ter kožo bogato navlaži, mehča, krepi in ji vrača svežino ter sijoč videz.

Uporaba:
Pod poživljajočim curkom izpod prhe ali v sproščujoči kopeli, bosta dovolj le dve žlici izdelka za obilno dišečo in lahko peno. Zaradi izredno nežne sestave, je ta peneča kopel z makom idealna za pogosto ali vsakodnevno prhanje in kopel.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 16.4. do 19.4.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja samo za ...