L'Erbolario Risposta, popolna krema za obraz

L'Erbolario Risposta popolna krema za obraz je izredno prijetna dnevna krema: z lahko teksturo in prosojna, se enostavna nanaša na obraz, vrat in dekolte.
Več...
Pakiranje 50 ml
52,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: suha koža, gube
Zdravje: vlaženje

L'Erbolario Risposta popolna krema za obraz je izredno prijetna dnevna krema: z lahko teksturo in prosojna, se enostavna nanaša na obraz, vrat in dekolte.

Koža je po uporabi vidno bolj gladka, občutno mehkejša, izredno kompaktna in predvsem izredno prožna. V kožo vnese izreden sklop naravnih sestavin, ki ščitijo, vlažijo in naredijo kožo prožno (sestavine obdajajo dva polisaharida nežne Silique in del očiščenih sojinih semen). Popolnost dosežete v nekaj tednih, učinek liftinga je dobro viden, čvrstost kože je otipljiva, prav tako obnovljena prožnost in mladostni videz.

Uporaba:
Vsako jutro na očiščeno kožo nanesite Popolno kremo za obraz in jo vtirajte z gibi od spodaj navzgor. Krema je obogatena z naravnim filtrom rastlinskega izvora, zadošča vam kot dnevna krema in je tudi odlična podlaga za ličila.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...