Šampon za pse in mačke, L'erbolario (200 ml)

L'erbolario šampon za pse in mačke je nežen šampon, namenjen štirinožnim prijateljem vseh pasem in velikosti. Šampon za pse in mačke je osnovan na rastlinskem izvoru sestavin (oves, islandski lišaj, žajbelj, itd.).
Več...
Pakiranje 200 ml
13,10€

Šampon za pse in mačke za vse vrste dlak

L'erbolario šampon je nežen in prijazen do naših štirinožnih prijateljev. Primeren je za uporabo za pse in mačke vseh pasem, velikosti in vrst dlak.

Šampon za pse in mačke očiti dlake od korenine do konjic. Šampon je prijazen tudi do kože psov in mačk. Le-ti jih odlično prenašajo saj:

  • Ne draži kože psov in mačk.
  • Ima blag pudrast vonj.

Učinkovito čiščenje pasjih in mačjih kožuhov

Vsak šampon za pse in mačke mora biti prijazen tako do dlak in kožuhov kot tudi so kože naših ljubljenčkov.

L'erbolario šampon temeljito očisti kožuh naših ljubljenčkov, poskrbi za mehko in sijočo kožo, obenem pa hkrati ščiti nežno kožo.

Učinkovitost šampon za pse in mačke izvira iz površinsko aktivnih čistilnih snovi rastlinskega izvora. Le-te vključujejo naravne izvlečke kokosa, sladkornega trsa, koruze, sladkorne pese in sončnic.

Naravne sestavine

Za dodatno nego pasje in mačke kože L'erbolario šampon vsebuje:

  • Izveček ovesa in koruznega ksilitola, ki zaščitita in preprečujeta izsušitev kože.
  • Naravna eterična olja čajevca.
  • Yland ylang.
  • Meta.

Zadnje tri sestavine služijo predvsem odpravljanju neprijetna vonja kožuha mačk in psov in zagotavljajo, da bo pasja in mačka dlaka prijetno odišavljena po čiščenju s šamponom.

Dodana sta tudi izvlečke islandskega lišaja in žajblja, ki temeljito očistita kožuh, s tem pa dlako naredita čisto in sijočo. 

Kako uporabljamo šampon za pse in mačke?

Postopek uporabe je podoben za pse in mačke:

  1. Šampon za pse in mačke razredčimo v mlačni vodi.
  2. S pomočjo gobice nanesemo raztopino na suho ali mokro dlako.
  3. Šampon z nežno masažo enakomerno porazdelimo po kožuhu.
  4. Temeljito splaknemo ves šampon.

Za lažje razčesavanje dlake po umivanju s šamponom priporočamo uporabo Balzama za razčesavanje za pse in mačke L'Erbolario.

Izdelek ne vsebuje SLES/SLS, barvil, akrilatov, parabenov, silikonov, derivatov polietilen glikola (PEG), mineralnih olj in gensko spremenjenih organizmov (GSO). 

Šampon za pse in mačke je izdelan v optimalnih higienskih pogojih. Njegove skrbno izbrane sestavine so izpostavljene izjemno strogim mikrobiološkim, fizikalnim in kemijskim preizkusom.

Monitoring vsebnosti 7 kovin*, da bi zmanjšali tveganje za pojav alergičnih reakcij in zaščitili tudi najbolj občutljivo kožo. *(nikelj, svinec, arzen, kadmij, živo srebro, antimon in krom)

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...