L'Erbolario sladki mak, dišeča vrečka

L'Erbolario sladki mak dišeča vrečka z ženstveno, elegantno sladko začinjeno dišečo noto Papavero soave so pripravljene, da ljubeznivo preplavijo vaše predale in omare ter objamejo vaša oblačila in perilo. Mamljiva dišava za prijeten, stoletni običaj.
Več...
Pakiranje 1 dišeča vrečka
3,60€

L'Erbolario sladki mak dišeča vrečka z ženstveno, elegantno sladko začinjeno dišečo noto Papavero soave so pripravljene, da ljubeznivo preplavijo vaše predale in omare ter objamejo vaša oblačila in perilo. Mamljiva dišava za prijeten, stoletni običaj. 

Uporaba:  
Nežno odišavijo oblačila in perilo. Z vrečke odstranite zaščitno folijo, potem jo vstavite med oblačila, robčke ali perilo. Dišeče vrečke so dediščina stoletne tradicije, ki v vaš dom prinašajo prefinjen vonj, za prefinjen okus.

Opozorila:
Vsebujejo Eugenol in Hydroxycitronello, ki v stiku s kožo lahko povzročita alergijsko reakcijo.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...