Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Lierac Magnificence, nočni gel

Gel proti gubam z svojo aktivno teksturo v trenutku polepša videz kože. Revitalizira in zgladi teksturo kožo, izboljša teksturo kožo in izenači ten. Lahkotna gel-tekstura naredi zaščitni film na koži.
Več...
Pakiranje 50 ml
Poštnina Brezplačna poštnina
78,23€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: obraz
Simptom: gube, izrazne gube, mastna koža, suha koža
Zdravje: zaščita kože

Gel proti gubam z svojo aktivno teksturo v trenutku polepša videz kože. Revitalizira in zgladi teksturo kožo, izboljša teksturo kožo in izenači ten. Lahkotna gel-tekstura naredi zaščitni film na koži.

Pozitivni učinki na kožo in rezultati:
Idealna nega za vse tipe kože združuje občutek svežine, kot pri uporabi gela ter visoko koncentracijo aktivnih sestavin kot pri uporabi maske, saj ustvari nevidni film, ki skozi noč sprošča aktivne sestavine. Zjutraj je koža negovana, napeta, gladka in sveža. Vidni znaki utrujenosti so zmanjšani, gube so zmanjšane in polt je izenačena.

Aktivne sestavine:
D-Glyox kompleks (izvleček granatnega jabolka in mimoze, liposomi in peptidi), hialuronska kislina, koncentrat razstrupljevalnih sestavin.

Uporaba:
Nanesite vsak večer na obraz. Za optimalni rezultat uporabite Magnificence serum.

Sestavine (INCI):
AQUA/WATER/EAU DIMETHICONE GLYCERIN C10-18 TRIGLYCERIDES NYLON-12 CETYL ALCOHOL GLYCERYL STEARATE MALTODEXTRIN PEG-75 STEARATE SODIUM POLYACRYLATE DIMETHICONE CROSSPOLYMER ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER PARFUM/FRAGRANCE BUTYLENE GLYCOL CAPRYLYL GLYCOL ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT CHLORPHENESIN CETETH-20 STEARETH-20 PROPANEDIOL TROMETHAMINE XANTHAN GUM FAEX EXTRACT/YEAST EXTRACT/EXTRAIT DE LEVURE LYSINE HCL LECITHIN PHENOXYETHANOL CAPRYLHYDROXAMIC ACID SODIUM HYALURONATE ALCOHOL PUNICA GRANATUM FLOWER EXTRACT SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE SALIX ALBA (WILLOW) BARK EXTRACT SODIUM BENZOATE PROPYLENE GLYCOL SODIUM SALICYLATE ETHYLHEXYLGLYCERIN TOCOPHEROL TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE CITRIC ACID CI 15985/YELLOW 6 TRIPEPTIDE-9 CITRULLINE SODIUM HYDROXIDE.

Eucerin Atopicontrol vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin Atopicontrol vam je na voljo 20% ugodneje.

Atopijski dermatitis je kožna bolezen, ki prizadene okrog 2–5 % odraslih in kar 10–20 % otrok po vsem svetu. Gre za kronično, dolgotrajno stanje, za katerega so značilni suha, luskava in razdražena koža ter občasni izbruhi z bolj mučnimi simptomi. Zdravilo za to bolezen še ne obstaja, z redno in ...