Lierac Phytolastil, korekcijski serum proti strijam

Inovativna formula je idealna rešitev za preprečevanje nastajanja strij, visoka koncentracija rastlinskega kompleksa "Retexturizing" pa pomaga zmanjša videz obstoječih strij.
Več...
Pakiranje 75 ml
32,01€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: serum
Mesto uporabe: prsi, trebuh, boki, noge, stegna
Oznaka: strije
Zdravje: postava, nosečnost, hujšanje, strije

Lierac Phytolastil korekcijski serum proti strijam uporabljajte med nosečnostjo ali med hujšanjem. Inovativna formula je idealna rešitev za preprečevanje nastajanja strij, visoka koncentracija rastlinskega kompleksa "Retexturizing" pa pomaga zmanjša videz obstoječih strij.

Phytolastil serum z redno uporabo zmanjša videz strij na prsih, trebuhu, bokih in stegnih. Koža je že po prvi uporabi gladka in mehka.

Uporaba:
Serum nanesite zjutraj in zvečer, uporabljajte ga 8 tednov. Izdelek nežno vmasirajte v problematične predele, vse dokler se ne vpije v kožo.

Sestavine (INCI):
Alchemilla Vulgaris, Hedera Helix (IVY) Leaf/Stem Extract, Equisetum Arvense Extract, Aqua, Propylene Glycol, Carbomer, Tromethamine, Diethylhexil Sodium Sulfosuccinate, Carpylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Tatrasodium Glutamate Diacetate.

Posebna ponudba: Lactoseven Kids (50 tablet ) + Darilo: 20 tablet.

Posebna ponudba: Lactoseven Kids (50 tablet ) + Darilo: 20 tablet.

Lacto Seven Kids vsebuje edinstveno kombinacijo sedmih mlečnokislinskih bakterij in vitamin D3. Bakterije so v tabletah zaščitene s posebno Bio-Support tehnologijo. Tabletam je dodan vitamin D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema. Potreben je tudi za ohranitev zdravih kosti in zob ter za ...