Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Lierac Premium, lahka svilnata krema

Učinkovita krema proti staranju kože, ki izenači ten in povrne sijaj. Svilnata krema je obogatena z 8,5% patentirano učinkovino "Premium Cellular Complex" in 5% hialuronske kisline, ki vsakodnevno popravlja znake staranja.
Več...
Pakiranje 50 ml
Poštnina Brezplačna poštnina
117,00€

Učinkovita krema proti staranju kože, ki izenači ten in povrne sijaj. Svilnata krema je obogatena z  8,5% patentirano učinkovino "Premium Cellular Complex"  in 5% hialuronske kisline, ki vsakodnevno popravlja znake staranja.

Globoke gube - izguba gostote  - pigmentni madeži – razširjene pore.

Obogatena z vlažilnim aktivnimi sestavinami in matirajočim kompleksom, za mat učinek in napeto kožo. Aktivna tekstura obda kožo z lahko tančico in jo ščiti, kot druga koža.

Zmanjša videz zelo globokih gub, polt je bolj sijoča, redefinira teksturo kože, zoža gube, zmanjša temne lise. Kožo navlaži in matira. Obraz ponovno pridobi mladostni videz.

Aktivne sestavine:
Patentirane učinkovine "Cellular Complex Premium" 8,5%: "Heksapeptid FX", terpenoidi, izvlečki redkih črnih rož (črna orhideja, črna vrtnica in črni mak), čista raztopina hialuronske kisline v odmerku (5%), zgoščena vlažilna rogoznica (10%).

Preizkušeno pod dermatološkim nadzorom - nekomedogena – brez parabenov.

Uporaba:
Nanesite zjutraj in ali zvečer na očiščen obraz samostojno ali v kombinaciji s serumom Lierac Premium. 

Sestavine (INCI):
AQUA / WATER / EAU DIMETHICONE GLYCERIN CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE BUTYLENE GLYCOL ROSA HYBRID FLOWER EXTRACT ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL CETYL ALCOHOL GLYCERYL STEARATE NYLON-12 PARFUM/FRAGRANCE () GOSSYPIUM  HERBACEUM (COTTON) SEED OIL BIDENS PILOSA EXTRACT CETEARYL ALCOHOL PAPAVER SOMNIFERUM SEED OIL LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED OIL PEG-75 STEARATE DIMETHICONE CROSSPOLYMER BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER TOCOPHERYL ACETATE 1,2-HEXANEDIOL CAPRYLYL GLYCOL CHLORPHENESIN CETETH-20 STEARETH-20 ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER TROMETHAMINE TEPRENONE SODIUM HYALURONATE CYCNOCHES COOPERI (ORCHID) FLOWER/LEAF EXTRACT PROPYLENE GLYCOL TOCOPHEROL SODIUM BENZOATE CITRIC ACID SODIUM SALICYLATE TROPOLONE POTASSIUM SORBATE TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE ACETYL HEXAPEPTIDE-51 AMIDE SODIUM HYDROXIDE CI 19140/YELLOW 5 GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, AMYL CINNAMAL - Additional labelling requirements in accordance with article 6.1.9 of the cosmetic Regulation (CE) 1223/2009.

Eucerin Atopicontrol vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin Atopicontrol vam je na voljo 20% ugodneje.

Atopijski dermatitis je kožna bolezen, ki prizadene okrog 2–5 % odraslih in kar 10–20 % otrok po vsem svetu. Gre za kronično, dolgotrajno stanje, za katerega so značilni suha, luskava in razdražena koža ter občasni izbruhi z bolj mučnimi simptomi. Zdravilo za to bolezen še ne obstaja, z redno in ...