Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Lierac Premium, preoblikovalna krema

Ta izjemno božanska krema ponuja koži pravi polnilni učinek in izjemno hranljivo delovanje ter pripomore k mladostnemu videzu in izjemnemu občutku udobja.
Več...
Pakiranje 50 ml
Poštnina Brezplačna poštnina
117,00€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: obraz, dekolte
Simptom: gube, izrazne gube
Vsebnost: antioksidanti
Zdravje: starost

Ta izjemno božanska krema ponuja koži pravi polnilni učinek in izjemno hranljivo delovanje ter pripomore k mladostnemu videzu in izjemnemu občutku udobja.

Pozitivni učinki na kožo in rezultati:
Hranljiva krema združuje učinkovito delovanje proti gubam v kombinaciji s hialuronsko kislio in 5% "Relaxor Bx Complex", z dodatkom razkošnih redkih črnih cvetličnih izvlečkov (črne vrtnice, črne orhideje in oljem črnega maka) za dodatno hranljivost in antioksidantno delovanje. Popravi vse vidne znake staranja kože: globoke gube, izguba čvrstosti in neenakomerna polt.

Aktivne sestavine:
"Relaxor Bx kompleks" , raztopina čiste hialuronske kisline in ekstrakt redkih črnih cvetov (črne orhideje, črna vrtnica in črni mak) - zaradi svojih hranljivih lastnosti.

Uporaba:
Nanesite zjutraj in/ali zvečer na obraz in dekolte, kot samostojno nego ali po Lierac Premium Serumu.

Sestavine (INCI):
AQUA / WATER / EAU CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE GLYCERIN DIMETHICONE BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER CETEARYL ALCOHOL BUTYLENE GLYCOL GLYCERYL STEARATE PEG-100 STEARATE HEXYLDECANOL HEXYLDECYL LAURATE ROSA HYBRID FLOWER EXTRACT ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL CETYL PALMITATE PARFUM/FRAGRANCE SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) SEED OIL CETEARYL GLUCOSIDE BIDENS PILOSA EXTRACT CETYL ALCOHOL PAPAVER SOMNIFERUM SEED OIL LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED OIL CYCNOCHES COOPERI (ORCHID) FLOWER/LEAF EXTRACT SODIUM POLYACRYLATE TOCOPHERYL ACETATE HYDROGENATED POLYDECENE CHLORPHENESIN SODIUM BENZOATE SODIUM SALICYLATE XANTHAN GUM PROPYLENE GLYCOL TEPRENONE SODIUM HYALURONATE PPG-5-LAURETH-5 TOCOPHEROL SILICA CITRIC ACID POTASSIUM SORBATE TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE ACETYL HEXAPEPTIDE-51 AMIDE SODIUM HYDROXIDE CI 19140/YELLOW 5 GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, AMYL CINNAMA.

Eucerin Atopicontrol vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin Atopicontrol vam je na voljo 20% ugodneje.

Atopijski dermatitis je kožna bolezen, ki prizadene okrog 2–5 % odraslih in kar 10–20 % otrok po vsem svetu. Gre za kronično, dolgotrajno stanje, za katerega so značilni suha, luskava in razdražena koža ter občasni izbruhi z bolj mučnimi simptomi. Zdravilo za to bolezen še ne obstaja, z redno in ...