Listerine Advanced White, ustna voda - 250 ml

Listerin Advanced White ustna voda za odstranjevanje in preprečevanje trdovratne obarvanosti zob ter tako zagotavlja bolj bele zobe.
Več...
Pakiranje
5,95€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: ustna voda
Mesto uporabe: zobje, usta
Oznaka: zobne obloge
Zdravje: ustna higiena, umivanje, čiščenje

Listerine Advanced White ustna voda za odstranjevanje in preprečevanje trdovratne obarvanosti zob ter tako zagotavlja bolj bele zobe.

Močna eterična olja prodirajo v zobne obloge, odstranjujejo bakterije in tako čistijo zobno površino. Neabrazivna tehnologija beljenja odstranjuje obarvanje zob. Zaščitna plast pomaga preprečevati nastajanje nove obarvanosti na površini zob. Fluor ponovno mineralizira in krepi vaše zobe.

Uporaba:
Stisnite gladka dela pokrovčka in zavrtite. Zjutraj in zvečer po ščetkanju. V kozarec natočite 10 ml (2 x čajn žlička po 5 ml), izpirajte usta 60 sekund in nato izpljunite. Po uporabi zavrtite pokrovček, da se zaskoči.

Opozorila:
Ni primerno za otroke, mlajše od 13 let. Ne uporabite, če je varnostni pečat embalaže ob nakupu poškodovan. Ne redčite z vodo, ne pogoltnite in ne pijte. Pri uporabi dodatkov s fluoridi se posvetujte s svojim zdravnikom. Hranite izven dosega otrok.

Sestavine (INCI):
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Tetrapotassium Pyrophosphate, Pentasodium Triphosphate, Citric Acid, Poloxamer 407, Sodium Benzoate, Eucalyptol, Thymol, Menthol, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Tetrasodium Pyrophosphate, Propylene Glycol, Sucralose, Aroma, Disodium Phosphate.

Vsebuje natrijev fluorid (220 ppm F).

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...