Listerine Advanced White, ustna voda - 250 ml

Listerin Advanced White ustna voda za odstranjevanje in preprečevanje trdovratne obarvanosti zob ter tako zagotavlja bolj bele zobe.
Več...
Pakiranje
5,95€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: ustna voda
Mesto uporabe: zobje, usta
Oznaka: zobne obloge
Zdravje: ustna higiena, umivanje, čiščenje

Listerine Advanced White ustna voda za odstranjevanje in preprečevanje trdovratne obarvanosti zob ter tako zagotavlja bolj bele zobe.

Močna eterična olja prodirajo v zobne obloge, odstranjujejo bakterije in tako čistijo zobno površino. Neabrazivna tehnologija beljenja odstranjuje obarvanje zob. Zaščitna plast pomaga preprečevati nastajanje nove obarvanosti na površini zob. Fluor ponovno mineralizira in krepi vaše zobe.

Uporaba:
Stisnite gladka dela pokrovčka in zavrtite. Zjutraj in zvečer po ščetkanju. V kozarec natočite 10 ml (2 x čajn žlička po 5 ml), izpirajte usta 60 sekund in nato izpljunite. Po uporabi zavrtite pokrovček, da se zaskoči.

Opozorila:
Ni primerno za otroke, mlajše od 13 let. Ne uporabite, če je varnostni pečat embalaže ob nakupu poškodovan. Ne redčite z vodo, ne pogoltnite in ne pijte. Pri uporabi dodatkov s fluoridi se posvetujte s svojim zdravnikom. Hranite izven dosega otrok.

Sestavine (INCI):
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Tetrapotassium Pyrophosphate, Pentasodium Triphosphate, Citric Acid, Poloxamer 407, Sodium Benzoate, Eucalyptol, Thymol, Menthol, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Tetrasodium Pyrophosphate, Propylene Glycol, Sucralose, Aroma, Disodium Phosphate.

Vsebuje natrijev fluorid (220 ppm F).

Novost na Lekarnar.com: Vichy Liftactiv Collagen - Anti-age nega nove generacije.

Novost na Lekarnar.com: Vichy Liftactiv Collagen - Anti-age nega nove generacije.

Laboratoriji Vichy vam predstavljajo linijo anti-age izdelkov nove generacije – Liftactiv Collagen Specialist. Izdelka nove generacije, ki so ju navdihnili neinvazivni estetski postopki in sta obogatena z biopeptidi in vitaminom Cg, spodbujata naravno proizvodnjo kolagena v koži za takojšen ...