Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
akcija izbor

LRP Anthelios, otroški gel za mokro ali suho kožo ZF 50+

Ste pripravljeni na poletje? La-Roche Posay Anthelios sončna linija kar 20% ugodneje.
Zelo vodoodporna zaščita za obraz in telo. Ne vsebuje dišav in parabenov, dermatološko testirano. Gel lahko nanesete na mokro kožo.
Več...
Pakiranje 250 ml
Redna cena 22,89€
18,31€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: obraz, telo
Simptom: občutljiva koža, suha koža
Vsebnost: ZF 50
Zdravje: otroci, sončenje, zaščita kože

Zelo vodoodporna zaščita za obraz in telo. Ne vsebuje dišav in parabenov, dermatološko testirano. Testirano pod pediatričnim nadzorom. Primerna za občutljivo, k sončnim alergijam nagnjneno otroško kožo. 

Široka, fotostabilna UVB/UVA-zaščita, zahvaljujoč patentiranemu filtru Mexoplex v kombinaciji z La Roche-Posay termalno vodo. 

Lastnosti:

  • Tekstura zagotavlja enostaven nanos,
  • nemastne in nelepljiva struktura,
  • ne pušča belih madežev ob nanosu na mokro kožo.

Z uporabo te formule vam otroške kože pred nanosom kreme več ni potrebno posušiti, da bi jo zaščitili pred sončnimi opeklinami.

Uporaba:
Prekomerna izpostavite soncu je nevarna. Dojenčkov in otrok mlajših od treh let ne izpostavljajte neposrednemu soncu. Zaščitna sredstva ne zagotavljajo 100-odstotne zaščite. Izdelek za zaščito pred soncem uporabite tik pred pričetkom izpostavljanja. Izdelek lahko nanesete na suho ali mokro kožo. Za vzdrževanje zaščite pogosto in v bogatih količinah ponavljajte nanos, še posebej po plavanju, potenju ali brisanju z brisačo. Za zunanjo uporabo.

Sestavine (INCI):
AQUA / WATER HOMOSALATE DROMETRIZOLE TRISILOXANE ETHYLHEXYL SALICYLATE BIS-ETHYLEXYLOXYPHENOL METOXYPHENYL TRIAZINE ETHYLEXYL TRIAZONE GLYRECIN BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ISOHEXADECANE ALCOHOL DENAT. PROPENADIOL DICAPRYLYL ETHER STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER DIMETHICONE ACRYLATES/DIMETICONE COPOLYMER p-ANISIC ACID ASCORBYL PALMITATE CARBOMER DISODIUM EDTA GLYCERYL OLEATE HYDROGENATED PAL GLYCERIDES CITRATE LECITHIN NYLON-12 PEG-8-LAURATE PHENOXYETHANOL TOCOPHEROL TRIETHANOLAMINE.

Zaščita pred soncem Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerinova linija za sončenje Sun ponuja široko izbiro sončnih krem, losjonov in sprejev. Izdelki vsebujejo učinkovit zaščitni filter pred škodljivimi sončevimi ultravioličnimi žarki, bolje poznanimi kot UVA in UVB žarki. Različne formule Eucerin Sun izdelkov za zaščito pred soncem so namenjene ...