Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

LRP Effaclar Duo +, korektivna nega za kožo z nepravilnostmi

LRP Effaclar Duo + korektivna nega za kožo z nepravilnostmi za kožo nagnjeno k nepravilnostim, zamašenim poram in prekomernemu izločanju sebuma.
Več...
Pakiranje 40 ml
15,37€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: korektor, krema
Mesto uporabe: obraz
Simptom: mastna koža, akne, draženje, rdečica
Zdravje: vlaženje

LRP Effaclar Duo + korektivna nega za kožo z nepravilnostmi za kožo nagnjeno k nepravilnostim, zamašenim poram in prekomernemu izločanju sebuma.

- Nekomedogeno - Hipoalergeno - Brez parabenov - Preizkušeno na nikelj -

Ob uporabi je zmanjšan pojav rdečih in rjavih lis na koži.

Nepravilnosti so videti občutno manj rdeče, lokalne nepravilnosti so zmanjšane, pore so odmašene, tekstura kože je videti bolj gladka. Koža z manj mastnega leska.

Kozmetično-klinična študija.

Uporaba:
Nanesite na celoten obraz zjutraj in/ali zvečer po čiščenju kože z Effaclar penečim gelom. Odlična podlaga za ličila.

Sestavine (INCI):
AQUA / WATER GLYCERIN DIMETHICONE ISOCETYL STEARATE NIACINAMIDE ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE SILICA AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER POTASSIUM CETYL PHOSPHATE ZINC PCA GLYCERYL STEARATE SE ISOHEXADECANE SODIUM HYDROXIDE MYRISTYL MYRISTATE 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL NYLON-12 POLOXAMER 338 LINOLEIC ACID DISODIUM EDTA CAPRYLOYL SALICYLIC ACID CAPRYLYL GLYCOL XANTHAN GUM POLYSORBATE 80 ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE SALICYLIC ACID PIROCTONE OLAMINE PARFUM / FRAGRANCE.

V mesecu novembru vam je kozmetika A-Derma na voljo 20% ugodneje.

V mesecu novembru vam je kozmetika A-Derma na voljo 20% ugodneje.

V novembru vam ponujamo dermatološko linijo izdelkov za nego in čiščenje občutljive kože A-Derma 20% ugodneje. Aktivna dermatološka nega A-Derma je linija izdelkov za nego in čiščenje občutljive kože, katere osnovna aktivna sestavina je naravni ekstrakt ovsa. Oves je dobro poznana žitarica, ki jo ...