Hydreane Legere, La Roche-Posay vlažilna krema (40 ml)

La Roche-Posay Hydreane Legere je vlažilna krema za normalno in mešano občutljivo kožo. Predstavlja kombinacijo termalne vode Le Roche-Posay z inovativnimi hidrolipidi za harmonično vlažnost kože.
Več...
Pakiranje 40 ml
16,18€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: občutljiva koža, draženje
Zdravje: vlaženje

La Roche-Posay Hydreane Legere je vlažilna krema za normalno in mešano občutljivo kožo.

Hydreane Legere od LRP

Harmonično vlažna koža je zdrava in voljna. La Roche-Posay je združila njihovo termalno vodo s hidrolipidi za vzpostavljanje pravilne vlažnosti kože.

Hydreane Legere se uporablja predvsem za občutljivo kožo. Občutljiva koža potrebuje nežno in varno vlaženje, zato je Le Roche-Posay Hydreane Legere krema narejena iz nežnih nosilcev in hidrolipidov za nego in zaščito kože.

Kako uporabljati Hydreane Legere kremo?

Vlažilno kremo Hydreane Legere se lahko uporablja tako zjutraj kot zvečer. Potreben je standarden nanos na kožo obraza in vratu. 

Ob tem se koža navlaži, povrneta se tudi udobje kože kot tudi njena prožnost in voljnost.

Sestavine LRP Hydreane Legere kreme:

AQUA / WATER GLYCERIN CYCLOHEXASILOXANE HYDROGENATED POLYISOBUTENE AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE MYRISTYL MYRISTATE SODIUM HYDROXIDE STEARIC ACID POLYPHOSPHORYLCHOLINE GLYCOL ACRYLATE XANTHAN GUM CAPRYLOYL GLYCINE CAPRYLYL GLYCOL ACRYLATES COPOLYMER POTASSIUM CETYL PHOSPHATE GLYCERYL STEARATE SE PARFUM / FRAGRANCE

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex je izdelek finskega farmacevtskega podjetja Vitabalans. Vsebuje magnezij, ki prispeva k delovanju mišic, ter vitamin B6, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Oba prispevata tudi k zmanjševanju utrujenosti in k delovanju živčnega sistema. V promocijskem pakiranju prejmete 70 tablet ...