Lyprinol, 180 kapsul

Lyprinol je naravni kompleks morskih lipidov PCSO-524, pridobljen s patentiranim postopkom iz novozelandske zelenouste školjke (Perna Canaliculus).
Več...
Pakiranje
Poštnina Brezplačna poštnina
100,63€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: sklepi
Vsebnost: omega 3
Zdravje: starost

Dietetično živilo za posebne zdravstvene namene

Lyprinol  je naravni kompleks morskih lipidov PCSO-524, pridobljen s patentiranim postopkom iz novozelandske zelenouste školjke (Perna Canaliculus).

Novi patentirani in stabilizirani naravni morski lipidni izvleček sestavlja redka kombinacija lipidnih skupin in več kot trideset edinstvenih nenasičenih maščobnih kislin omega 3.

Lyprinol ni toksičen in deluje brez znanih neželenih učinkov.

Uporaba:

Kapsule zaužiti z vodo, med obrokom ali po njem. Odrasli dnevno dvakrat po dve kapsuli, dokler ne opazijo želenega učinka. Nato dvakrat po 1 kapsulo dnevno.

Vsebnost:

  2 kapsuli 4 kapsule na 100 g

Energijska vrednost

13,4 kJ/3,2 kcal 26,8 kJ/6,4 kcal 2722 kJ/658 kcal
Maščobe/maščobne kisline 300 mg 600 mg 60 g
-od tega nasičene maščobne kisline 0,06 mg 0,12 mg 11,5 g
Beljakovine 122,6 mg 245,2 mg 24,8 g
Ogljikovi hidrati 43,4 mg 86,8 mg 8,8 g
-od tega sladkorji 0 0 0
Natrij 0,28 mg 0,56 mg 0,06 g

180 kapsul=43,2 g

Sestavine:
Olivno olje, želatina, kompleks morskih lipidov PCS0-524 iz novozelandske zelenouste školjke (Perna canaliculus) 20,1 g/100 g, vlažilno sredstvo glicerin, vlažilno sredstvo sorbit, antioksidacijskosredstvo alfa-tokoferol.

Ovojnina kapsule je iz goveje želatine. Kompleks morskih lipidov PCS0-524 iz novozelandske zelenouste školjke (Perna canaliculus)=50 mg na kapsulo.

Lyprinol ne vsebuje glutena laktoze, sladkorja ali konzervansov.

Dnevni odmerek 4 tablet vsebuje: izvleček lipida zelenouste školjke (Perna canaliculus)=200 mg.

Izdelek ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil in arom.

Alergeni: Školjke (zelenoustne morske).

Izdelano in testirano v EU ob farmacevtskem nadzoru glede čistosti in sestave.

Pomembno:
Dlje kot traja bolezensko stanje in starejše kot so poškodbe mišic in sklepov, več časa je treba jemati Lyprinol za dosego optimalnega učinka. Lyprinol zaradi svoje edinstvene sestave zadosti dnevnim potrebam po nenasičenih maščobnih kislinah omega-3.

Shranjevanje:
Izdelek hranite v suhem prostoru in pri temperaturi, ki ne presega sobne. Hranite zunaj dosega otrok.

Opozorila:
Ta izdelek je bil razvit za odrasle in se uporablja pod zdravniškim nadzorom kot dopolnilo k uravnoteženi prehrani. Izdelek ni nadomestilo za popolno in uravnoteženo prehrano. Priporočena dnevna količina sestavin, ki jih Lyprinol vsebuje, načeloma ne presega vrednosti, ki bi ogrožale zdravje, vedar pa bodite pozorni na naslednje:

 • če jemljete zdravila, ki vplivajo na koagulacijo krvi, mora biti uživanje Lyprinola pod zdravniškim nadzorom, in če je to potrebno, se mora znižati doziranje zdravil, ki zavirajo koagulacijo krvi.
 • zaradi varnostnih razlogov nosečnicam in doječim materam izdelka ne priporočamo, čeprav negativni učinki pri nosečnicah in doječih materah niso znani.

Proizvajalec: za Medicinalis d.o.o. Pharmalink International GmbH.
Distributer: Panakea d.o.o., Savska cesta 10, 1000 Ljubljana.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.*

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.*

Vsi izdelki La Roche-Posay Effaclar so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€.* *Akcija traja od 16.9. do 24.9.2020. Akcija ne velja za izdelek LRP Effaclar Ultra koncentrirani serum. Brezplačna dostava ob nakupu La Roche-Posay izdelkov ...