Betteryou Magnezijevo olje Šport, sprej (100 ml)

Pršilo z magnezijem in eteričnimi olji grozdnih pešk, limone, kafre, črnega popra. Nanaša se na kožo, kjer se neposredno absorbira.
Več...
Pakiranje 100 ml
16,97€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: sprej
Mesto uporabe: koža
Vsebnost: eterična olja, magnezij
Zdravje: starost, vitalnost

Pršilo z magnezijem in eteričnimi olji grozdnih pešk, limone, kafre, črnega popra. Nanaša se na kožo, kjer se neposredno absorbira.

10 razprškov zagotavlja 130 mg magnezija, kar predstavlja 35 % RDA. 

*RDA - recommended daily allowance (priporočeni dnevni vnos).

Magnezij prispeva k:

  • zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
  • ravnotežju elektrolitov.
  • sproščanju energije pri presnovi.
  • delovanju živčnega sistema.
  • delovanju mišic.
  • normalnemu psihološkemu delovanju.
  • ohranjanju zdravih kosti.
  • ohranjanju zdravih zob.
  • Magnezij ima vlogo pri delitvi celic in sintezi beljakovin. 

Izdelek je proizveden po GMP standardih, kar zagotavlja preverjeno farmacevtsko kakovost. 

Magnezijevo olje ŠPORT se lahko uporablja pred, med in po športni aktivnosti.

Uporaba:
Ogrevanje: Nekaj razprškov vmasirajte v želene mišične skupine za povečanje mišične fleksibilnosti. Med vadbo: Nanesite nekaj razprškov za nadomestitev izgubljenega magnezija in sprostitev mišic. Po vadbi: Za razbremenitev in vzpostavitev ustrezne ravni magnezija nanesite nekaj razprškov na poljubne mišične skupine.

Nasvet: Ob začetku uporabe nanašajte manjše količine olja (1 do 3 razprške) na različne dele telesa. Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe izrazijo v obliki srbeče kože, ki praviloma ob redni uporabi olja izgine, ko se raven magnezija v telesu normalizira. V kolikor je srbenje moteče, lahko 2-3 minute po nanosu kožo obrišete ali celo sperete. Preprečite stik z očmi in ranami.

Zaradi vsebovanih eteričnih olj otrokom, nosečnicam in doječim materam svetujemo, da namesto Magnezijevega olja ŠPORT uporabljajo Magnezijevo olje ORIGINAL kot vir dodatnega magnezija. 

Sestavine:
Koncentrirana raztopina Zechstein Inside magnezijevega klorida heksahidrata, eterična olja grozdnih pešk, limone, kafre, črnega popra, emulgator: polisorbat 20  ter minerali v sledovih.

Neto količina: 100 ml - za do 800 razprškov. 

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Že več kot šest desetletij piše Mustela čudovito zgodbo o negi in zaščiti kože mamic in dojenčkov po vsem svetu. Nežno dišeči Mustelini izdelki nudijo zadovoljstvo in užitek, spremenijo enostavno nego otroka v trenutke blagostanja, zbudijo čute in ugodje. Mama in otrok sta deležna edinstvenega ...