Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Matis, emulzija za preoblikovanje telesa

Proizvod Sculpt Silhouette je kot trener, ki pomaga povrniti vidno bolj čvrsto in napeto postavo, medtem ko odstrani tudi videz pomarančne kože.
Več...
Pakiranje 200 ml
Poštnina Brezplačna poštnina
59,97€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: emulzija
Mesto uporabe: trebuh, stegna, roke
Simptom: maščobne obloge, celulit
Zdravje: postava

Proizvod Sculpt Silhouette je kot trener, ki pomaga povrniti vidno bolj čvrsto in napeto postavo, medtem ko odstrani  tudi videz pomarančne kože. Dan za dnem je vaša postava vidno preoblikovana in deluje bolj čvrsto. Povešena področja so bolj napeta, koža je bolj čvrsta in tonus se izboljša. Pod učinki masaže ta lahka emulzija aktivira grelni učinek za boljšo absorbcijo v kožo.

Uporaba: 
Nanesite na ciljno področje (trebuh, stegna, roke…) zjutraj in zvečer s krožno masažo dokler se proizvod popolnoma ne vpije v kožo. Uporabo priporočamo vsaj en mesec.

Nosečnicam in doječim mamicam uporabe ne priporočamo. Dermatološko testirano.

Sestavine (INCI):
Aqua, Alcohol Denat., Dipropylene Glycol, Glycerin, Triethanolhexanoin, Cyclohexasiloxane, Glyceryl Polymethacrylate, Avena Sativa (Oat) Kernel extract, Papain, Bacillus/Soybean Ferment extract, Palmitoyl Tripeptide-1, Caffeine, Sodium Methylesculetin Acetate, Algin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Propylene Glycol, Vanillyl Butyl Ether, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, PVM/MA Copolymer, Parfum, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Glyceryl Acrylate/Acrylic acid Copolymer, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Metylparaben, CI 15510 (Orange 4), Ethylparaben, CI 14700 (Red 4), Propylparaben, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citral, Hydroxycitronellal, Citronellol, Eugenol.

Dodatki / Oprema

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...