Max Dep, depilacijski trakovi za obraz

Max Dep depilacijski trakovi za obraz so preprosti in že pripravljeni za uporabo. Zagotavljajo nežno, a hkrati učinkovito in dolgotrajno odstranjevanje dlak, depilacija z njimi pa je možna večkrat.
Več...
Pakiranje 12 trakov
8,45€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: trak
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: poraščenost
Zdravje: depilacija

Max Dep depilacijski trakovi za obraz so preprosti in že pripravljeni za uporabo. Zagotavljajo nežno, a hkrati učinkovito in dolgotrajno odstranjevanje dlak, lahko pa se jih tudi večkrat uporabi.

Uporaba:
Pred uporabo depilacijskih trakov dobro očistite kožo tako, da z nje odstranite vse sledi maščobe. Trakova z voskom podrgnite med dlanema, da se vosek segreje na vašo telesno temperaturo, nato ju ločite. Z eno roko dobro zategnite kožo, z drugo pa trak s prsti poravnajte na koži v smeri rasti dlačic (od zgoraj navzdol) tako, da se dobro oprime kože. Nato ga s hitro potezo potegnite v nasprotno smer rasti dlačic (od spodaj navzgor), da ga odlepite.

Odstranjevanje voska s kože: če na vaši koži ostanejo sledi voska, ga odstranite tako, da nanj položite kos čistega, nenavoščenega depilacijskega traku in ga s hitrim potegom ostranite.

Opozorila:
Izdelka ne uporabljajte na razpokani ali razdraženi koži. Pazite, da ne pride v stik z očmi, sluznico ali ranami na koži. Če se to zgodi, območje stika takoj sperite z obilico vode.

Sestavine (INCI):
Glyceryl rosinate, paraffinum liquidum// mineral oil, cera microcristallina// microcristalline wax.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo. *Ponudba vključuje linije Idéalia, Liftactiv, Neovadiol in Slow age v času od 9.12. - 24.12.2019. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični ...