Medi-Dyne X-Brace, opornica

Edinstven vzorec X v naši patentirani opornici za noge zagotavlja podporo in zmanjšuje pritisk na lok stopala na podoben način kot kineziološki trakovi, vendar brez potrebnega strokovnega znanja, časa in traku.
Več...
Pakiranje 1 opornica
44,99€

Možnosti

Izberite velikost:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: opornica, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: noge, stopala
Oznaka: bolečina, vnetje
Zdravje: šport

Medicinski pripomoček
Lepota in učinkovitost opornice X Brace je v njeni enostavni uporabi, poenostavljeni obliki in sposobnosti, da neverjetno uspešno rešuje zapletene težave. Bolečine v nogah zaradi vnetja tetive stopalnega loka, Severove bolezni in prekomerne pronacije so pogosto posledica prekomerne rabe stopala s prešibko podporo. Edinstven vzorec X v naši patentirani opornici za noge zagotavlja podporo in zmanjšuje pritisk na lok stopala na podoben način kot kineziološki trakovi, vendar brez potrebnega strokovnega znanja, časa in traku. Ta podpora loka pomaga tudi pri premagovanju prekomerne pronacije, saj učinkovito odpravlja izčrpavajoče bolečine v nogah.

Otroška  27-31 (15,88-18,42 cm)
Zelo majna (XS - Extra small) 31-36 (18,42-20,96 cm)
Majhna (S - Small) 38-40 (20,96-23,5 cm) 
Srednja (M - Medium) 40-43 (22,86-24,4 cm) 
Velika (L - Large) 43-45 (25,4-27,94 cm)
Zelo velika (XL - Extra large) 46-48 (26,67-29,21 cm) 

Lastnosti

  • Pomaga zmanjšati ali preprečiti bolečine v nogah in neugodje zaradi vnetja tetive stopalnega loka, Severove bolezni in prekomerne pronacije.
  • Nogavice, čevlji ali bosa noga ne predstavljajo nobenih težav opornici X Brace.
  • Vse prednosti trakov za stopala brez izgubljanja časa in porabe trakov.

Uporaba
Priporočamo, da nosite X Brace najprej nekaj ur na dan in postopno povečate uporabo do 12 ur na dan, če je potrebno. Zaradi svoje diskretne oblike je X Brace udobna za nošenje s katero koli vrsto obutve, vključno z nogometnimi copati. Nosite jo lahko med ali po aktivnostih - s čevlji ali brez njih - vendar nikoli nad nogavicami. Ne nosite je med spanjem.

X Brace NE uporabljajo osebe s sladkorno boleznijo, nevropatijo ali vaskularno boleznijo. Če pride do neugodja ali bolečine, ki ne odneha ali se povečuje, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Uriage je specializirana linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki vzdržujejo naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni občutljivi koži otrok in odraslih. Uriage izdelki so nastali v sodelovanju z dermatologi in farmacevti. Vsaka uporaba, ki je navedena na embalaži, ...